Tuorein sisältö

Aitoon kirkastusjuhlat vahvisti tukevan nipun esiintyjiä

08.04.2008 klo 17.56 | Luettu: 3242 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aitoon Kirkastusjuhlat juhlitaan jälleen Pirkanmaalla Pälkäneen kunnassa 05.07- 07.07.08. Tapahtuma on Suomen suven vanhin musiikkifestivaali. VPK:n vuosijuhlasta on kasvanut 126 vuodessa kaikenikäisten tapahtuma, jonka esiintyjäkaartissa kimmeltävät niin kuumimmat popparit ja rokkarit kuin iskelmä-artistitkin.

Kirkastusjuhlien aikaan Aitoon kylämaisemaan nousee kaksi lavaa. Alalava on omistettu uusille nimille, popille ja rockille. Ylälavalla soi nostalgisempi musiikki. Aitoon Kirkastusjuhlilla nähdään mm. Anna Abreu, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Sturm und Drang, Stam1na, Viikate, Barbe Q Barbies, Brightboy, Danny Show & d'Voices, Los Bastardos Finlandeses, Heijaste, Menneisyyden Vangit, Apulanta, Stalingrad Cowgirls, Distained, Anneli Mattila ja Yölintu

Nimiesiintyjien lisäksi joka ilta on retrodisco ja olutteltassa cover-bändejä. Sunnuntain ohjelmaan kuuluu Aitoon erikoisuus, palokunnan marssi torvisoittoineen. Maanantaina vuorossa ovat perinteisen tanssimusiikin siivittämät päivätanssit.

Aitoon Kirkastusjuhlat ajoittuvat monista muista festareista poiketen lauantaista maanantaihin.

www.aitoo.fi/kirkastus




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jääkauden jyrsijä jä... Wanaja Festival luot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova