Tuorein sisältö

MTV Katsomoon palvelun käyttöä helpottava uudistus

15.04.2017 klo 02.21 | Luettu: 6588 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

MTV Katsomo on ensimmäisenä kotimaisena netti-tv-palveluna ottanut HTML5-pohjaisen video playerin käyttöön kaikilla moderneilla selaimilla (Chrome, Firefox, Edge, Safari, Opera).

HTML5-playerin myötä videoiden katseluun ei enää tietokoneella vaadita selainliitännäisten kuten Flashin tai Silverlightin asentamista. Uusi video player näkyy käyttäjälle parempilaatuisempana ja stabiilimpana videotoistona sekä vähentyneenä virrankulutuksena.

MTV Katsomon päätelaitetukea kehitetään jatkuvasti, jotta käyttäjät voivat katsoa suosikkisisältöjään haluamallaan tavalla. Katsomon sisällöt löytyvät selainympäristöjen lisäksi seuraavista päätelaitteista ja alustoista: iOS, Android, Windows Phone, Xbox One, Chromecast, Android TV, Samsung Smart TV sekä LG:n ja Panasonicin HbbTV-laitteet. Katsomon ohjelmia voi katsella myös Elisa Viihteestä.

Katsomon kaikki sisällöt ovat käyttäjille ilmaisia.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tältä näyttää Star W... Päivän pila: Stephen... >

Keskustelut (4 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

15.04.2017 klo 07.00 2 tykkää tästä

Uskon vasta kuin näen, siis tuon että se palikkalaatu muuttuu paremmaksi. Tosin eihän sen parantamiseen paljon vaadita kun se nykyään on mitä on.
lainaa
zzzp

15.04.2017 klo 11.34 1 tykkää tästä

Palikka johtuu siitä että säästetään kustannuksia. Laatu säädetään aina niin huonoksi kuin pystyy. Näin jää enemmän rahoista katetta heidän laskujensa mukaan.

Vai onko joku nähnyt jossain jonkinlaisen laatulupauksen, että jos bittimäärä tippuu alle sen-ja-sen, niin asiakas saa rahaa korvaukseksi? Ei tietenkään. Jos palvelussa on paska laatu tai se ei toimi, niin se on asiakkaan oma vika. Asiakaspalvelu sanoo että sinun laajakaistassasi on vikaa (samaan aikaan Viaplay toimii täysin pätkimättä hyvällä laadulla) tai tietokoneessasi on vikaa (samaan aikaan kun kaikki muu toimii). Minulle riitti sitä paskafirmaa yksi vuosi, ei enää euroakaan maikkarille.
lainaa
hifvpihsd

15.04.2017 klo 22.28 1 tykkää tästä

MTV on satavarmasti ostanut mainostilaa kun jatkuvasti on uutista että mitä C Morella on tarjolla ja nyt vielä tämmöstäkin
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

15.04.2017 klo 22.37

hifvpihsd kirjoitti:
MTV on satavarmasti ostanut mainostilaa kun jatkuvasti on uutista että mitä C Morella on tarjolla ja nyt vielä tämmöstäkin


Ei ole t. mainostilan myyjä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova