Tuorein sisältö

Ensi vuonna valmistuu kolme X-Men-elokuvaa

22.04.2017 klo 23.30 | Luettu: 3115 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

20th Century Fox on virallistanut lisää päivämääriä (Avatar-uutisen jälkeen).

New Mutants valmistuu 13. huhtikuuta 2018. Leffa esittelee kokoelman nuoria mutanttisankareita. He kohtaavat Demonikarhun (Demon Bear), joka on negatiivisella energialla elävä jättiläismäinen demoni ja karhu.

Deadpool 2 valmistuu 1. kesäkuuta 2018. Deadpool on kaikkien aikojen menestynein korkean ikärajan elokuva, joten kesäkaudelle siirtyminen on tervettä uhoa. Ryan Reynoldsin näyttelemä Deadpool liittoutuu Josh Brolinin näyttelemän Cablen kanssa. Cable on ajassa matkustanut ja telepatian hallitseva mutanttikyborgi.

X-Men: Dark Phoenix valmistuu 2. marraskuuta 2018. X-Men: Viimeinen kohtaaminen yritti kertoa tarinan pimeälle puolelle vajoavasta ja suunnattomat voimat saavasta Jean Greystä. Greytä näyttelee nykyään Sophie Turner ja sarja yrittää uudestaan.

Vähintäänkin mielenkiintoista on se, että Bryan Singer on alustanut Phoenix-tarinaa kaksi kertaa (elokuvissa X2 ja X-Men: Apocalypse) ja heti perään jättänyt ohjaajan pallin. Dark Phoenixista saattaa tulla sarjan pitkäaikaisen tuottajan ja kirjoittajan Simon Kinbergin esikoisohjaus. Hänen ensimmäinen X-Men-elokuvansa on... Viimeinen kohtaaminen.

Aiemmista puheista päätellen James McAvoy saattaa näytellä professori Xavieria sekä New Mutantsissa että Dark Phoenixissa.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maanantaina myydään ... Ruisrockin tuore roc... >

Keskustelut (1 viestiä)

bvosdhvuosg

22.04.2017 klo 23.57

Kaboom. Ei tätä vain pysty ymmärtämään
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova