Tuorein sisältö

Olympiajääkiekkoa selostavat seuraavat nimet

26.04.2017 klo 19.16 | Luettu: 1003 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Discovery Networks Finland esittää Pyeongchangin talviolympialaiset helmikuussa 2018 kanavillaan. Miesten jääkiekko nähdään yksinoikeudella TV5- ja Eurosport -kanavilla.

TV5:lla nähdään kaikki Suomen pelit sekä välierä- ja mitaliottelut suorana. Eurosport esittää kaikki ottelut kanavillaan. Pelejä selostavat Oskari Saari ja JP Jalo Saaren kantaessa vastuun Leijonien otteluista.

"Halukkaista olympiakiekkoselostajista ei ollut pulaa. Saari on selostajana miellyttävä ja sujuva. Hän on laaja-alainen ammattilainen, jonka kanssa on aina ollut ilo työskennellä. Jalon kokemus on puolestaan omaa luokkaansa ja on upeaa saada hänen osaamisensa mukaan olympiatiimiimme. Uskon, että Oskari ja J-P myöhemmin julkistettavine asiantuntija-aisapareineen nostavat jääkiekon olympiaelämyksen korkeimmalle mahdolliselle tasolle", Discovery Networksin urheilupäällikkö Antti Haajanen sanoo.

TV5 esittää Pyeongchangin päivän kohokohdista myös joka ilta ohjelmaa parhaaseen katseluaikaan klo 19-21. Eurosportin kanavilla ja Eurosport Playerissa tilaajilla on mahdollisuus katsoa kaikkien lajien olympiatarjontaa kattavasti millä tahansa laitteella ja useista eri kuvakulmista suorana.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jurassic Parkiin pal... M. Night Shyamalanin... >

Keskustelut (2 viestiä)

evbsoewovbg

26.04.2017 klo 19.52 1 tykkää tästä

Jaa Oskari nousee liigassa. Nyt saa kuukauden työstä kerran neljässä vuodessa varmaan saman kuin sai formuloissa koko kaudesta
Börger

26.04.2017 klo 22.45 5 tykkää tästä

Sillonkun mää olin nuori niin kaikki olymppialaiset tuli ilmatteeks...


Onkos vielä tietoa, mitä lajeja Yle näyttää. Eikös nekin näytä joitain lajeja.

Kirjoita kommentti

17311

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova