Tuorein sisältö

Aussibändin jäsen tuomittiin saatanallisesta rituaalista - vuohelta pää poikki kirkossa

10.04.2008 klo 10.57 | Luettu: 5076 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Norjassa on tunnetusti harrastettu saatanallisia riittejä bläkkisbändien keskuudessa, nyt myös Australiasta kuuluu kummia. Australialaisen metallibändin Mortal Sin and Miseryn jäsen tuomittiin vankeuteen saatanallisen rituaalin johdosta. Ryhmä oli tappanut vuohen, kirkossa! Välikohtaus tapahtui jo vuonna 2006.

Scott Peter Romano-niminen mies oli mukana joukossa, joka tappoi lemmikkivuohen Brisbanessa sijaitsevassa lähiökirkossa. Joukko jäi kiinni valvontavideon kuvien perusteella, porukka oli kantanut mukanaan veristä vuohen päätä. Erään seurueen jäsenen nähtiin myös nappaavan lihapalan suuhunsa, kuten myös viitteitä siveettömästä käytöksestä oli tarttunut todistajien silmiin.

Poliisit jäljittivät valvontakameran kuvien perusteella tiensä Romanon naisystävän asunnolle, josta löytyi pakastimesta vuohen pää. Asunnosta löytyi myös hautakiviä, aseita ja eläinten pääkalloja. Yllätetty rokkari väitti ensin olleensa keikalla mutta joutui myöhemmin perumaan puheitaan.

Myöhemmin Scott Romano myönsi jonkinlaisen saatanallisen rituaalin, jossa tapettiin lemmikkivuohi nimeltään "Maddie" mutta mies väitti itse olevansa syytön vuohen tappamiseen. Todisteiden mukaan Romano oli yhdessä naisystävänsä kanssa ollut mukana viiden hengen ryhmässä, joka oli varastanut vuohen. Poliisin mukaan Romano olisi kuulusteluissa myöntänyt "päästäneensä vuohen kärsimyksistään" ja viiltänyt eläimeltä kaulan auki. Vuohi löytyi myöhemmin kirkosta, päättömänä.

Tuomari tuomitsi nuoren miehen vuodeksi vankilaan. Rokkarin todettiin varastaneen vuohen ja suorittaneen eläinsuojelurikkomusen tappaessaan ilman lupaa kotieläimen.

www.news.com.au/adelaidenow








V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vapauttakaa Pete Doh... Fabulous Thunderbird... >

Keskustelut (4 viestiä)

JuliusH

10.04.2008 klo 11.36

No, joo. On menny jätkillä bändin imagonrakentaminen suhteellisen naurettavalle tasolle.
lainaa
Demonoid

Rekisteröitynyt 13.08.2007

10.04.2008 klo 12.14

-.- Miten musta tuntuu etteivät nää bläkkis jätkät ole lähelläkään niitä oikeita saatananpalvojia.... Mikäs se myytti oli kultista nimeltä Hand of death (vaiko doom?).... sama se.
lainaa
Frank

Rekisteröitynyt 12.09.2007

10.04.2008 klo 13.10

Jatkoa Spinal Tapille :D
lainaa
Xanadu

Rekisteröitynyt 14.07.2007

10.04.2008 klo 16.00

Haluan näiden keikalle :)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova