Tuorein sisältö

Ruben Stillerin suuri suu iski jälleen

10.04.2008 klo 13.38 | Luettu: 4189 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stillerin kökkötraktori jyrää jälleen. Mediapersoona Ruben Stiller syyttää kansanedustaja Maria Guzenina-Richardsonia painostuksesta ja Radio Suomen päällikköä Marja Keskitaloa painostukseen taipumisesta. Kohun taustalla on tapaus, jossa Guzenina-Richardson (kansanedustaja, Ylen hallintoneuvoston jäsen) pahoitti mielensä radio-ohjelma Taustapeilin vieraana olleen Ruben Stillerin arvostelusta. Ohjelma lähetettiin helmikuussa.

- Pidän häntä sosiaalidemokraattisena imagokikkana. Hänen kauttaan yritetään selittää, että demari voi olla myös kaunis ja urbaani, Stiller sanoi Peter Nymanin juontamassa ohjelmassa, tarkoittaen Guzenina-Richardsonia.

Suuttunut poliitikko otti yhteyttä YLE:n päällikkötasolle ja lopulta kanavapäällikkö Keskitalo otti puhutteluun radio-ohjelman juontajan Nymanin.

- Molemmat tekivät väärin. Guzenina-Richardsonin teko oli hallintoneuvoston jäseneltä vallan väärinkäyttöä. Yle-johtajan olisi pitänyt sanoa heti kansanedustajalle, ettei ryhdy mihinkään toimiin. Minun ei olisi pitänyt koskaan kuulla koko asiasta. Mutta koska kuulin, kansanedustajan soitolla oli siis ollut vaikutusta Ylessä, Stiller kertoo uudessa Journalisti-lehdessä.

Asiasta keskusteltiin myös Stillerin ja Keskitalon välillä. Keskitalo ei kuulemma suoranaisesti kieltänyt puhumasta Guzenina-Richardsonista, mutta Stillerille annettiin ymmärtää olevan parasta pitää suu supussa. Outoa asiassa on, ettei Stiller ole YLE:ssä töissä. Hän oli ohjelmassa vain vieraana. Stiller sai aikoinaan potkut YLE:stä haukuttuaan keskustalaista ohjelmajohtajaa kökkötraktoriksi.

Lähde Iltalehti






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jippu teki listayllä... Ashlee Simpson ja Fa... >

Keskustelut (1 viestiä)

Päiväpoliitikko

11.04.2008 klo 07.50

Moottoriturpa-Stiller on kohta vähintään yhtä kova tekijä kuin Chuck Norris. Pisteet Rubenille.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova