Tuorein sisältö

Mutta miten sujuu Kaurismäeltä kuusikielinen?

04.05.2017 klo 08.07 | Luettu: 859 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ohjaaja Mika Kaurismäki saapuu Tampere Guitar Festivalin erikoisvieraaksi. Brazilian Afternoon Tampere-talossa lauantaina 10. kesäkuuta.

Runsaan konserttikattauksen lisäksi festivaaliin kuuluu luentoja, työpajoja ja katselmuksia, joiden kaikkien lähtökohta on lähestyä kuusikielistä laajasti ja luovasti. Kolmastoista Tampere Guitar Festival esittelee mm. klassista soittoa, jazzia, bluesia, sinfonista orkesterimusiikkia, fingestyle-kitarointia, swingiä, folkia ja flamencoa.

Tapahtuman suurimmat keikat ja myyntinäyttely Tampere Guitar Show järjestetään Tampere-talossa perjantaina 9. ja lauantaina 10. kesäkuuta. Konserttitalon eri tiloissa nautitaan mm. SF Bluesin juurevuudesta ja espanjalaisen Sinfonityn kymmenen sähkökitaran mykistävästä soundista.

Artistitapaaminen brasilialaisen Yamandu Costan kanssa tuo Tampere-taloon myös Mika Kaurismäen ja hänen Brasileirinho-elokuvansa. Elokuva näytetään Maestro-salissa lauantaina 10.6. Leffan lisäksi Costa ja Kaurismäki keskustelevat brasilialaisesta choro-musiikista ja kulttuurista sekä maistelevat brasialaista street foodia festivaalivieraiden kanssa.

Luennot, työpajat ja kurssit, jotka ovat keskeinen osa Tampere Guitar Festivalia. Muun muassa Otto Tolonen, Janne Malinen, Joonas Widenius, Andrzej Wilkus ja Marc Papillon tuovat tapahtumaan osaamistaan kaikenikäisille osallistujille.

Tampere Guitar Festival soi Tampereella, Pirkkalassa, Nokialla, Kangasalla, Mäntässä ja Pyhäjärven aalloilla 3.-11. kesäkuuta 2017.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Danny DeVito & Jeff ... Rillit huurussa -täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova