Tuorein sisältö

Telia ja SM-liigakiekko kuuluvat yhteen kuuden vuoden ajan - kiekkoa luvassa katsojien ehdoilla

05.05.2017 klo 23.00 | Luettu: 2986 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Telia ja SM-liigakiekko kuuluvat yhteen peräti kuuden vuoden ajan.

Telia on Liigan uusi mediakumppani kaudesta 2018–2019 alkaen. Kuusivuotinen sopimus tuo Liigan ottelut tarjolle entistä monipuolisemmin, katsojan ehdoilla.

Mediakumppanina Telia tuottaa Liigan tv-sisällöt, näyttää liigaottelut suorana ja tuottaa muuta sisältöä Liigasta. Liigan ja Telian sopimus motivoi molempia osapuolia, sillä kumpikin taho näkee keväällä 2018 alkavassa yhteistyössä mahdollisuuden kehittää Suomen seuratuinta urheilusarjaa kokonaisvaltaisesti.

"Olemme panostaneet viime vuosina vahvasti tv-palveluiden kehittämiseen ja sisältöosaamiseen. Samaan aikaan median käyttö elää vahvaa murroskautta, ja kuluttajat haluavat valinnanvapautta ja sisältövalintoja omilla ehdoillaan. Liigaa ja Teliaa yhdistää halu luoda uusia yhteyksiä jääkiekkoa seuraaviin, fanittaviin ja harrastaviin suomalaisiin ja tarjota kiekkoelämyksiä ja mielenkiintoista sisältöä myös uusilla tavoilla", sanoo Telian toimitusjohtaja Stein-Erik Vellan.

Telian tavoitteena on murtaa heti kaudesta 2018–2019 lähtien maksu-tv:n vakiintunut pakettiajattelu ja tarjota Liiga entistä monipuolisemmin katsojille.

"Meille on äärimmäisen tärkeää tarjota sisältöä katsojan ehdoilla. Siksi haluamme muuttaa tapoja joilla maksu-tv:tä on totuttu käyttämään Suomessa niin, että kaikkien suomalaisten on helppo osallistua lätkähuumaan", kertoo Stein-Erik Vellan.

Tv-sisällön lisäksi Telia tulee jatkossa panostamaan myös ottelutapahtuman kehittämiseen yhdessä Liigan ja seurojen kanssa. Telia tuo 5G-yhteydet liigahalleihin vuosikymmenen loppuun mennessä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Mikä on synti ja vo... Päivän pila: Star Wa... >

Keskustelut (1 viestiä)

Hikihoki

06.05.2017 klo 01.40

Jos ostaa puolen litran tölkkejä niin hyvä, mutta jos kolmanneslitraisia, niin sixpackissa niitä on kuusi. Jääkiekko eli lätkä eli hoki on Miesten peli.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova