Tuorein sisältö

Tanssi, jos osaat-ohjelmalle lisäminuutteja

11.04.2008 klo 13.16 | Luettu: 5434 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tanssi, jos osaat -sarjan kolmas kausi alkaa Nelosella 1. toukokuuta. Katsojien toivomuksesta ohjelmasta nähdään jatkossa tunnin mittaisia jaksoja.

Yhdysvalloissa huippusuosittu Tanssi, jos osaat on löytänyt uskollisen yleisön myös Suomessa. Katsojat ovat toivoneet tuhdimpaa kerta-annosta ja heidän toiveensa on kuultu. Nelonen esittää vappupäivästä lähtien Tanssi, jos osaat -ohjelman tunnin mittaisina jaksoina. Samalla ohjelma siirtyy alkamaan jo kello 18.30. Toukokuussa sarjaa esitetään maanantaista torstaihin, kesäkuun alusta lähtien myös perjantaisin.

Tanssi, jos osaat -ohjelman kolmannella kaudella haetaan tuttuun tapaan Yhdysvaltain parasta tanssijaa, joka hallitsee niin hip hopin kuin kilpatanssienkin askeleet. Ohjelman juontaa brittiläinen tv-persoona Cat Deeley, ja tuomareiden joukossa istuu sarjan vastaava tuottaja, koreografi ja ex-tanssija Nigel Lythgoe, joka on tuottanut myös American Idolia.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< R.E.M. tuo mukanaan ... Vanilla Ice riiteli ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Hanne

04.06.2008 klo 19.46

Juu, lisäminuutteja tosiaan. Nelonen on nähnyt asiakseen leikata pois osan esityksistä, ilmeisesti koska eivät mahdu muuten tuohon pyydettyyn tuntiin. Näin ollen sarja jää osittain näkemättä. Käykää kaikki kynnelle kykenevät laittamassa neloselle tästä pelleilystä palautetta. http://www.nelonen.fi/palaute/
Tyhjän saa pyytämättäkin.
lainaa
Asta

10.06.2008 klo 00.20

[quote nick="Hanne"]Juu, lisäminuutteja tosiaan. Nelonen on nähnyt asiakseen leikata pois osan esityksistä, ilmeisesti koska eivät mahdu muuten tuohon pyydettyyn tuntiin. Näin ollen sarja jää osittain näkemättä.
Häiritsee tosiaan ihan suunnattomasti se kun välistä on leikattu osa pois, itsellä ainakin se pilaa tunnelman ja menee vähän maku koko touhusta! Ajattelin jo, että olenko hullu, kun kuvittelen, ettei koko ohjelma näy ja syytin jo tallentavaani ja omia kelaustaitojani...
lainaa
Fani

11.06.2008 klo 12.50

Ihanaa, että ohjelma on saanut lisäminuutteja, on todella paljon mukavampaa katsoa nyt kun se on tunnin pituinen, mutta..... Miksi ohjelmaa pitää leikata niin, ettei kaikkia tanssiesityksiä näe? Ihmettelin itsekin monesti, että olenko missannut jaksoja, kunnes tajusin, että se on leikattu niin. Miksi? Todella tylsää, kun monta ihanaa esitystä jää näkemättä. Kesällä tulee muutenkin niin paljon uusintoja, niin eikö tälle ohjelmalle olisi tilaa esittää sitä kokonaisuudessaan??
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova