Tuorein sisältö

George R.R. Martin puhuu uusista Game of Thrones -sarjoista

16.05.2017 klo 11.25 | Luettu: 1987 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pari viikkoa sitten uutisoitiin, että HBO suunnittelee neljää uutta Game of Thrones -sarjaa. George R.R. Martin on lausunut asiasta sanasen ei-blogissaan.

Sarjat eivät ole jatko-osia, vaan esiosia. Martin ei tosin pidä sanoista "esiosa" ja "oheistuote" ("prequel" ja "spinoff"): uudet sarjat ovat Game of Thronesin seuraajia, manttelinperijöitä. Hän on luonut laajan maailman, jolla on tuhansia vuosia historiaa, joten tilanne ei ole sama kuin silloin, kun Frendien Joey sai oman sarjan.

Martin ja kumppanit ovat suunnitelleet sarjoja jo tovin. Martin itse esitti kaksi ideaa elokuussa ja toista ideaa viedään eteenpäin. Uusia kirjoittajia tuotiin mukaan ja Martin työskentelee jokaisen, eikä vain kahden kanssa, kuten alkuperäinen uutinen väitti. Viime viikolla viides, julkistamaton kirjoittaja alkoi kehitellä viidettä sarjaa.

Martin vaihtaa nimensä Jorma Hirviösudeksi (Dick Direwolf) päivänä, jona viisi Game of Thrones -sarjaa on käynnissä yhtäaikaa. Mikään ei ole varmaa. Suunnitelmia ei ole lyöty lukkoon.

Tällä hetkellä yksikään sarja ei perustu Dunk & Egg -romaaneihin. Martin haluaa kirjoittaa niitä lisää, eikä hän halua tv-sarjan ohittavan häntä toistamiseen. Yksikään sarja ei kerro Robertin kapinasta. Se sota kytkeytyy suoraan alkuperäiseen tarinaan, jonka aikana paljastetaan kaikki olennaiset käänteet.

The Winds of Winter -romaania ei ole peruttu.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< AC/DC:n laulaja Bria... Päivän pila: Alien-s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova