Tuorein sisältö

Jim-kanavan uudessa Myytinräjäyttäjät -sarjassa tiede on vain tekosyy räjäytyksille

17.05.2017 klo 10.22 | Luettu: 7175 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Myytinräjäyttäjät on Jimin anarkistinen sarjauutuus, jossa tiede on vain tekosyy räjäytyksille. Ohjelmassa tehostemiehet Henkka ja Sami sekä täysin vailla itsesuojeluvaistoa oleva Sara Forsberg räjäyttelevät tunnettuja suomalaisia myyttejä.

Urbaanilegendan mukaan moottoripyöräilijä ajoi hirven kahtia. Myytinräjäyttäjät testaavat onko tämä ylipäätään mahdollista? Entä voiko puun kaataa dynamiitilla?
Millainen pamaus tulee, kun 400-kiloinen kivi putoaa rekan lavalta 45 dynamiittikilon päälle?

Ohjelman yhdessä osiossa räjäyttäjät mm. hoitavat julkkisten traumoja auttamalla tätä räjäyttämään jonkun hänelle traumoja tuoneen esineen tai asian. Lisäksi keksitään hauskempia tapoja hoitaa arkisia askareita ja kehitellään pähkähulluja keksintöjä.

Sarjassa paukuttelusta vastaavat tehostemies Henri Kiviniemi, joka on viimeiset kahdeksan vuotta toiminut monipuolisesti tehostemiehenä elokuvissa, televisiosarjoissa ja musiikkivideoilla. Takana on myös yhteistyötä Duudsonit-porukan kanssa.

Tehostemies Sami Tammi on aikoinaan soittanut metallibändissä. Tammi on toiminut pyroteknikkona ja tehostemiehenä jo 22 vuotta ja tänä aikana hän on muun muassa suunnitellut ja toteuttanut yli 2000 ilotulitusnäytöstä ja pyrotekniikkaa ympäri maailman.

Myytinräjäyttäjät alkaa Jimillä syyskuussa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kadonneen jäljillä -... Päivän pila: karu to... >

Keskustelut (6 viestiä)

OnKokeiltu

17.05.2017 klo 10.36

" Entä voiko puun kaataa dynamiitilla? "

Armeijassa pioneerina tuota tuli tehtyä, onnistuu hyvin.. kaatosuunta yms. hallittavissa, myös kivien lennättäminen tielle kokonaisina räjähteen avulla esteiksi jne.
lainaa
JamieHyneman

17.05.2017 klo 10.54 3 tykkää tästä

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen testasi voiko juoda litran finlandia vodkaa 120 asteisessa saunassa, sen jälkeen käydä tappamassa karhu puukolla ja sitten rakastella hellästi paikallisen vanhemman lappalaisen naisen kanssa.
Ruotsalainen ja norjalainen sammui jo puolet juotuaan. Suomalainen joi oman vodkan ja myös muiden jättämät. Lähti sitten karhumetsälle. Kohta ruotsalainen ja norjalainen heräsi hirvittävään mölinään metsästä. Tanner tömisi ja oksat katkeili niin että paukkui. Sitten tuli hiljaista. Ruotsalainen ja norjalainen oli varmoja, että suomalainen on nyt kuollut. Oli tyhmä idea testata tätä myyttiä. No sitten suomalainen tuli metsästä, täynnä mustelmia ja ruhjeita. Kysyi puhe sammaltaen ja kännissä kuin käki, että missäs se oli se lappalainen akka, joka seuraavaksi piti tappaa.
lainaa
LäskiLehmäAmMuuPuu

17.05.2017 klo 11.02 9 tykkää tästä

Ja taas suojatyöläis-Forsbergiä tukotetaan naamalle kun eihän siitä oikeisiinkaan töihin ole.
lainaa
Mythbusters

17.05.2017 klo 13.17 3 tykkää tästä

Jopa on uusi ja omaperäinen idea.
lainaa
bgorphgwi

17.05.2017 klo 18.13

LäskiLehmäAmMuuPuu kirjoitti:
Ja taas suojatyöläis-Forsbergiä tukotetaan naamalle kun eihän siitä oikeisiinkaan töihin ole.


Sun kannattais vaan tehdä suosiolla kans yks pilipali-youtube video niin olis sullakin kohta suojatyöpaikkoja
lainaa
Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

17.05.2017 klo 20.58 4 tykkää tästä

Tästä voi haistaa myötähäpeän.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova