Tuorein sisältö

Hector kaatoi Narrin kyyneleet

11.04.2008 klo 22.05 | Luettu: 4007 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Veteraanimuusikko Hector on tehnyt epätavallisen teon, mies on kieltänyt musiikkinsa käytön tulevassa näytelmässä. Näytelmän kirjoittaja ja Hector joutuivat tekijänoikeuksista tulkintaerimielisyyksiin ja Hector perui omalta osaltaan koko hankkeen.

Mikkelin teatterin kotisivuilla hanketta kuvaillaan seuraavasti: "Hectorin musiikkiin perustava Narrin kyyneleet saa kantaesityksensä Mikkelin Teatterissa ensi syksynä. Narrin kyyneleet on kirjoittanut Rauli Jokelin. Näytelmän ohjaajaksi tulee valtakunnallisesti tunnettu musiikin ja teatterin moniottelija, jonka kanssa neuvottelut ovat kuitenkin vielä kesken. Nimi julkistetaan myöhemmin. Musiikin ympärille rakentuva teksti esittelee varsin kattavasti Hectorin tuotantoa eri vuosikymmeniltä. Tarinaa kuljettavat neljä kaverusta: Ake, Make, Pera ja Erkki, Hectorin samannimisen kappaleen mukaan".

Narrin kyyneleet -musikaalin ensi-iltapäiväksi oli sovittu 20. syyskuuta.

- Tilanne on äärimmäisen ikävä kaikille osapuolille, mutta vaihtoehdot olivat vähissä, toteaa teatterinjohtaja Pekka Laasonen teatterin tiedotteessa.

Ongelmien taustoista ei tiedotettu julkisuuteen. Narrin kyynelten tilalla Mikkelissä nähdään Ilpo Tuomarilan kirjoittama Pyhä keikka. Myös Pyhä Keikka pohjautuu Hectorin musiikin teemoihin. Tietojen mukaan Hector itse ehdotti Pyhä Keikka-näytelmää kaatuneen hankkeen korvaajaksi.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Selvennys Vin Diesel... Sinkkuäideille etsit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova