Tuorein sisältö

Mediaväite, Soundgardenin Chris Cornell teki itsemurhan

18.05.2017 klo 21.50 | Luettu: 2816 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Soundgardenin ja Audioslaven laulajana tunnettu Chris Cornell menehtyi eilen Detroitissa. 52-vuotias rokkari löydettiin kuolleena hotellihuoneesta.

Associated Pressin mukaan Cornellin kuolinsyy oli hirttäytymällä toteutettu itsemurha.

Cornell esiintyi Soundgardenin kanssa vielä paria tuntia ennen kuolemaansa. Rokkari vaikutti lavalla hyväntuuliselta ja mies puhui lavalla seuraavasta keikasta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hirviö kohtaa hirviö... Suomalaiseen moottor... >

Keskustelut (4 viestiä)

Fartmaster

19.05.2017 klo 08.35

Mulla on liikaa rahaa ja kuuluisuutta. Tapan itseni. Vitun idiootteja jotkut näistä julkimoista. Ylipäänsä itsari on perusteltua äärimmäisen harvoin. Kuolla kuitenkin ehtii aikanaan niin miksi haaskata elämä.
HArtsa

19.05.2017 klo 09.28 8 tykkää tästä

Eihän sitä voi koskaan täysin tietää mitä toisen ihmisen päässä liikkuu, mutta vakavakin masennus tai uupumus harvoin näkyy ulospäin. Ei tällaisia asioita voi rationalisoida.

Surullista joka tapauksessa.
BobbyKnobby41

19.05.2017 klo 12.39 4 tykkää tästä

Fartmaster kirjoitti:
Mulla on liikaa rahaa ja kuuluisuutta. Tapan itseni. Vitun idiootteja jotkut näistä julkimoista. Ylipäänsä itsari on perusteltua äärimmäisen harvoin. Kuolla kuitenkin ehtii aikanaan niin miksi haaskata elämä.

Tuolla logiikalla kannattaa ainakin itsensä vetää narun jatkeeksi. Sinä kun tuskin olet rikas saati kuuluisa niin elämähän on varmaan pelkkää kärsimystä päivästä toiseen.
vgnprigpb

19.05.2017 klo 17.48 1 tykkää tästä

Juu rikashan se vasta nopeasti näkeekin miten paskaa kaikki on. Chriskin on ehtinyt käymään jokikisessä maassa, kaikki autot on kokeiltu, nimi on historiankirjoissa ja kaikenlaisiin vippipaikkoihin on se sitten megaravintolan vip-parvi tai missin hameenalus on päässyt vierailemaan. Hyväntekijän hommia olis vielä voinut tehdä mutta siinäkin tulee äkkiä havainto että eihän tästä ole mitään hyötyä kun kaikenmaailman Trumpit ja Kimjonit pilaavat kuitenkin kaiken lopulta. Eikä perhevelvollisuuskaan ole mitään jos ei itsellä ole tavoitteita

Me tavalliset jonnet haaveillaan siitä että saatais joskus uus mersu ja matka viiden tähden hotelliin canarialle ennen kuin viikatemies tulee. Siinä sitä motivaatiota tallata vuosikymmeniä

Kirjoita kommentti

99412

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova