Tuorein sisältö

Henkivartija antoi kaksi pilleriä - alle tunnin kuluttua Chris Cornell oli kuollut

20.05.2017 klo 23.02 | Luettu: 9115 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Soundgarden-vokalisti Chris Cornellin kuolemasta tihkuu lisää infoa ja osaan "varmoista tiedoista" kannattaa suhtautua varauksella.

Huhujen mukaan Cornellin turvamies Martin Kirsten (huippumalli Heidi Klumin ex) antoi rokkarille keikan jälkeen kaksi pilleriä Ativania (=loratsepaamia, jota käytetään erilaisiin jännitys- ja ahdistustiloihin sekä unettomuuteen). Cornell otti pillerit kuulemma puoli kahdentoista aikaan keskiviikko-iltana. Cornellin vaimo Vicky tavoitteli puhelimella rokkaria vain 45 minuuttia myöhemmmin. Cornell oli kuulemma kuulostanut aikaisemmin puhelimessa "takkuiselta". Lopulta henkivartija Kirsten oli löytänyt Cornellin hotellihuoneestaan kuolleena.

Tietojen mukaan Cornellilla oli lääkeresepti Ativanin käyttöön. Rokkarin vaimo Vicky epäilee lääkkeellä olleen vaikutusta Cornellin lopulliseen päätökseeen.

Peoplen artikkelissa eräs Cornellin ystävä toteaa jotain olleen pielessä Detroitin keikan aikana. Cornell oli poissaoleva, kuin pilvessä. Rokkarilla oli vaikeuksia selvitä kunnialla keikasta.

Cornell oli kuollessaan 52-vuotias.(Daily Mail)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mamma Mia! Abba-musi... Päivän pila: Dwayne ... >

Keskustelut (5 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

21.05.2017 klo 00.09

Vähän oudolta kuulostaa. Ei loratesepamin ylinnostuksenkaan pitäisi mitään itsetuhoisuutta tai psykoosia aiheuttaa. Kenties oli nautitittu jotain muutakin tai mies oli piilomasentunut.
Korn-ell

21.05.2017 klo 00.29 2 tykkää tästä

Se syy, miksi mies noita on käyttänyt, on todennäköisempi syy tapahtuneeseen, kuin itse annettu lääke.

Omaisille varmasti vaikea paikka ja nyt syyllisiä yritetään vain löytää ulkopuolelta, mikä on ymmärrettävää
OtetaanOpiksi

21.05.2017 klo 00.34 4 tykkää tästä

Moni itsemurhaa yrittävä ottaa alkoholia vähentääkseen jännitystä ja kuolemanpelkoa. Kenties päätös itsemurhasta oli tehty jo aiemmin ja loratsepaamia käytettiin tekemään lähdöstä helpompaa.

Bentsodiatsepiinit joihin loratsepaami kuuluu, voivat laukaista itsemurhataipumuksia masennuspotilailla. Loratsepaami poistaa estoja ja vaikutusmekanismi voi toimia myös tätä kautta.

Spekulointi voi olla rumaa, myönnetään, mutta toisaalta se voi auttaa meitä välttämään vastaavanlaisia tapauksia tulevaisuudessa. Jos masentaa, niin apua kannattaa hakea. Avun hakeminen ei tee ihmisestä heikkoa, vaan päinvastoin osoittaa rohkeutta.
Fartmaster

21.05.2017 klo 08.16 3 tykkää tästä

Itsemurha on sitä kun ei ole munaa omassa itsekkyydessään elää ja halutaan tehdä lähiomaisten ja ystävien loppuelämästä ikävää.
Jeps

21.05.2017 klo 09.17 14 tykkää tästä

Fartmaster kirjoitti:
Itsemurha on sitä kun ei ole munaa omassa itsekkyydessään elää ja halutaan tehdä lähiomaisten ja ystävien loppuelämästä ikävää.

Et voisi enempää olla väärässä. Itsetuhoinen ja syvästi masentunut ihminen on sellaisessa tilassa, että mikään muu ei ole mielessä kuin poispääsy. Itsemurhaa ei todellakaan tehdä siksi, että tarkoituksella halutaan muille paha olo, vaan siksi, että halutaan itse irti siitä helvetistä mitä kokee. Ikävänä sivuilmiönä on sitten lähiomaisten kokema tuska ja hämmennys.

Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova