Tuorein sisältö

Ruisrockin ohjelmisto valmis - parin lisäyksen ja yhden peruutuksen jälkeen suuri rock-nimi jäi puuttumaan

23.05.2017 klo 10.22 | Luettu: 2177 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Turun Ruisrockin viimeiset kiinnitysket on julkistettu. Isoa rock-nimeä odotettiin ja odotettiin...mutta sitä ei ole tulossa.

Ajankohtaisen esiintyjäkaartin viimeinen kansainvälinen vahvistus on saksalainen pop-folk-duo Milky Chance. Duon jäsenet ovat laulaja Clemens Rehbein sekä DJ Philipp Dausch. Yhtye nousi kansainväliseen suosioon hitillään Stolen Dance.

Kotimaista kaartia täydentää yhdeksän artistia; laulaja-lauluntekijä Aurora, garagerock-duo Ursus Factory, suomiräpin kiinnostava nimi Gettomasa ja kotimaisen kitarapopin uutta sukupolvea edustava Pimeys. Jo aiemmin julkaistun Tippa-T:n keikalla on mukana myös PME Recordsin uusin kiinnitys Bizi.

Brittiartisti Anne-Marie on joutunut peruuttamaan esiintymisensä Ruisrockissa.

Ruisrockin yksi kesän uutuuksista on uusi esiintymislava - sateenkaari.

"Uusi lavamme on puolipallon muotoinen kaareva dome-lava, jonka osuvasti nimesimme Sateenkaareksi. Lavan ohjelmisto kuvastaa hienosti Ruisrockin monipuolisuutta ja monimuotoisuutta, luvassa on niin uusia kykyjä, klassikoita kuin kitarapoppia ja dj-settejäkin. Sateenkaari on enemmän kuin vain esiintymislava, Sun Effectsin suunnittelija Matti Jykylä on loihtinut lavatoteutuksesta kokonaisvaltaisen taideteoksen, joka tulee olemaan selkeästi yksi ensi kesän wow-jutuistamme", kertoo festivaalin promoottori Mikko Niemelä.

Ruisrockin festaripäivät käynnistyvät joka päivä Sateenkaarella heti porttien auettua. Perjantaina lavalle nousee dj-lupaus Jeremy Folderol yhdessä Alex Mattsonin kanssa. Lauantaina bileet laittaa käyntiin dj-kaksikko D.R.E.A.M. Sunnuntain starttaajana toimii Kemmuru-yhtyeestä soolouralle ponkaiseen Aksimin ja Suomen seuratuimpiin nettikoomikoihin lukeutuvan Seksikkään Suklaan dj-duo Aksim ja Suklaa. Ohjelmistoon on lisätty myös vierailijoiden tähdittämiä dj-settejä, kuten Töölön Ketterä & Ystävät DJ-set sekä Tavastian Lauantaidisko & Ystävät.

Katso Ruissin ohjelmistoa täällä

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nyt on Suomen huutok... Dingon treenikämpän ... >

Keskustelut (1 viestiä)

qipvhphbih

24.05.2017 klo 00.28

Rock on aina vaan kaukaisempi termi. Olihan Hendrix ja Cobainkin melkoisia hippejä mutta on tämä nyt ihan jotain muuta
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova