Tuorein sisältö

Nyt ei laulutaito ratkaise vaan vahva esitys - Salkkari-tähdet näyttävät mallia

24.05.2017 klo 10.05 | Luettu: 1836 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Musiikkiviihteen mestari Marco Bjurström tekee paluun uudessa Heiluta huuliasi -ohjelmassa.

Nyt laulutaidolla ei ole merkitystä - pääasia ovat heiluvat huulet ja vahva esitys. Jokaisessa Heiluta Huuliasi -ohjelman jaksossa esiintyy kaksi julkkista, jotka kilpailevat toisiaan vastaan. Myös tavikset pääsevät tulkitsemaan suosikkibiisejään.

Ensimmäisessä juuri julkistetussa jaksossa kisaajina nähdään näyttelijä Alina Tomnikov ja viihdealan monitoimimies Janne Kataja. Jakson tuomarina toimii legendaarisen Aikakone-yhtyeen perustajajäsen Sani.

Toisessa jaksossa kisaavat koko kansan veljekset, Salatut Elämät -sarjasta tutut Sebastian ja Sergei eli Jarkko Nyman ja Tero Tiittanen. Tuomarina toimii PMMP-yhtyeen toisena osapuolena tunnettu laulaja, nykyään soolouraa tekevä Mira Luoti.

Jokaisessa jaksossa nähdään myös parhaat katsojien lähettämät videot, joista vaihtuva tähtituomari palkitsee suosikkinsa. Tuomareina toimivat artistit, joiden hittibiisejä yleisövideoissa tulkitaan.

"Uuden ajan tv-palveluille on tällä hetkellä todella kovaa kiinnostusta ja päivän trendinä ovatkin eri palveluiden yksinoikeustuotannot. Olemme todella iloisia, että pääsemme esittelemään koko perheen viihdeohjelman viihteen raskas-sarjalaisen Marco Bjurströmin johdolla", toteaa Telian TV-liiketoiminnasta vastaava johtaja Henrik Laine.

Katso kaksi ensimmäistä Heiluta huuliasi -jaksoa täältä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomen suurimman juh... 'Älä oo ihan noin pa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova