Tuorein sisältö

Kolmet uudet Creative-luurit

18.05.2007 klo 11.12 | Luettu: 1206 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Sound Blaster-äänikorttien myötä mediajätiksi noussut Creative Labs ilmoittaa kolmesta uudesta kuulokemallista eri käyttötarkoituksiin:

Creative CB 8100
Aurvana DJ on nimensä mukaan tarkoitettu tiskijukille tai sellaisiksi haluaville. Suljetut kuulokkeet eristävät taustahälyä ja harjattu metallipinta seuraa nykyisiä trendejä. Markkinoille tässä kuussa, svh 99 euroa.

CB8100 Bluetooth-kuulokkeet sisältävät sinällään kekseliään ominaisuuden - kun akku loppuu, voi luureja käyttää myös langallisina. Kuulokkeista voi myös säätää äänenvoimakkuutta ja vaihtaa kappaletta, jos käytössä on saman valmistajan yhteensopiva Zen-soitin. Hintaa tuotteelle kertyy 199 euroa ja julkaisuajaksi ilmoitetaan kesäkuu.

HS-900 on laadukkaaksi mainittu kuulokemikrofoni, jonka kehutaan sopivan erityisesti lentosimulaattoreihin. Isot kupit päässä auttavatkin varmasti pääsemään MIG-pilotin tunnelmaan, mutta lisäksi ne poistavat taustahälyä ja helpottavat keskustelun seuraamista.69 euron hintaista headsetiä voi etsiä kaupoista vielä tässä kuussa.


V2.fi | Mikko Heinonen
< Saa nyt Klamydia ilm... Evanescenceen uusia ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova