Tuorein sisältö

Black Sabbathin ex-vokalisti puhuu tulevasta yhteistyöstä Tony Iommin kanssa

31.05.2017 klo 20.47 | Luettu: 1790 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Black Sabbathin ex-laulaja Tony Martin on Metal Jacket Magazinen haastattelussa puhunut mahdollisesta yhteistyöstään Black Sabbath -pomo Tony Iommin kanssa.

Martinin mukaan kaksikko on puhunut vanhojen Martinin aikaisten levyjen uudelleenjulkaisuista ja myös uusien biisien tekemisestä;

Martinin mukaan Iommi on juuri hankkinut uuden talon ja seuraavaksi kitaristilla on tarkoitus rakennuttaa taloonsa studiosysteemit. Kun tämä on valmista, Martin sekä Iommi ovat molemmat innokkaita aloittamaan yhteistyön.

"Pelkastään se, että Iommi haluaa tehdä yhteistyötä, on hienoa".

Martin ottaa esimerkiksi Forbidden-albumin vuodelta 1995. "Se olisi voinut kuulostaa niin paljon paremmalta, inhoan sitä".

Forbidden haukuttiin aikoinaan lyttyyn, ettei levy edes kuulostanut Sabbathilta. Martin oli (ja on) samaa mieltä. "Yritin sanoa samaa Iommille. Se ei vain toiminut".

Martin toteaa homman toimineen paljon paremmin harjoituksissa. Todisteeksi siitä jäivät demonauhoitukset. "Niistä olisi hyvä jatkaa". Martin haluaisi, jos mahdollista, tehdä hienosäätöä myös joihinkin teksteihin.

Martin oli mukana kuudella Black Sabbath -julkaisulla; The Eternal Idol (1987), Headless Cross (1989), Tyr (1990), Cross Purposes (1994), Cross Purposes Live (1995), Forbidden (1995).



(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kate Winsletin ja Id... Arman Alizad ja Mad ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova