Tuorein sisältö

Netflixin tieteissarja Sense8 on lopetettu

01.06.2017 klo 22.55 | Luettu: 3436 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix on lopettanut erikoisen sci-fisarjan Sense8:n toisen tuotantokauden jälkeen. Kausi on ollut palvelussa lähes kuukauden.

Allekirjoittanut A. pitää kyseisestä sarjasta (lue arvostelu), B. suunnitteli arvostelevansa toisenkin kauden, C. tilaa tällä hetkellä Netflixiä ja D. vierailee yli kymmenellä viihdealan sivustolla joka päivä. Allekirjoittanut luuli silti, että sarja jatkuu vasta myöhemmin tänä vuonna. Toisin sanoen mainoskampanja on epäonnistunut täydellisesti, jos moinen edes oli olemassa.

Netflixin edustaja sanailee, että sarja oli kaikkea, mitä fanit pyysivät: rohkea, tunteellinen, pyllyä potkiva, unohtumaton. Netflix on kiitollinen Wachowskin sisaruksille, J. Michael Straczynskille ja kumppaneille.

Tyyris sarja vieraili 13 maassa ja 16 kaupungissa 23 jakson aikana. Ensimmäisestä kaudesta on lähes kaksi vuotta. Näyttelijöiden sopimukset ehtivät umpeutua ja uusia neuvotteluja käytiin myös kolmatta kautta koskien, mutta lopputulos on tämä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Idän pikajunan arvoi... SaariBlues Tampereen... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bobbayo

02.06.2017 klo 00.07 2 tykkää tästä

Tämähän kustansi yli sata miljoonaa dollaria kaudelta, se on noin 2.5 kertaisesti sen mitä esim. Marvelin sarja kustantaa, katsojaluvut tuskin ovat edes etäisesti samaa luokkaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova