Tuorein sisältö

Pääministeri Vanhanen ei lähde käräjille Ruotsin tekstaripaljastuksen johdosta

14.04.2008 klo 16.46 | Luettu: 2732 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pääministeri Matti Vanhasen kirjoittamaksi väitetyt tekstiviestit Susan Ruususelle (entinen Kuronen) on julkaistu ruotsalaisella nettisivulla. Suur-Tukholma-lehti aikoo tiettävästi julkaista jo menneen talven lumia olevat intiimit seksiväritteiset viestit painettuna versiona. Viestit ovat vuodelta 2006, jolloin Vanhasen ja Ruususen kohusuhde vielä leimahteli liekeissä.

Lehdellä on käytössään kaikki Vanhasen Kuroselle lähettämät tekstiviestit. Kaikki viestit sisältyvät Helsingissä nostetun rikosoikeudenkäynnin aineistoon, mutta käräjäoikeus on määrännyt julkaisemattomat viestit salassa pidettäviksi. Lehti myöntää viestien olevan oikeudenkäyntiaineistosta.

- Salassapito koskee vain tuomioistuinta - ei sitä, jonka hallussa viestit ovat, eikä ainakaan Ruotsissa ilmestyvää lehteä, tulkitsee Suur-Tukholma-lehden edustaja. Ruotsissa ei myöskään ole lakikirjassa pykälää yksityiselämän loukkaamisesta.

- Ei pääministeri voi lähteä käräjille kaikissa asioissa. Mulle tässä on tärkeintä se, että käydään periaatetasolla lävitse se, onko pääministerillä oikeus yksityisyyteen. Se periaatteellinen kanta tulee otettua käynnissä olevan oikeusprosessin kautta, Vanhanen toteaa viitaten parhaillaan hovioikeudessa etenevää käräjöintiä Pääministerin morsian -kirjan kustantajaa vastaan.

Lähde Iltalehti




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Oasis käärii 1,5 mil... Suosikkileffaksi Nyt... >

Keskustelut (2 viestiä)

Bigtoop

Rekisteröitynyt 04.01.2008

14.04.2008 klo 21.31

Painisivat nyt vittuun.
Yhtäkkiä aletaan Suomen ministereitä uhkaamaan sen vuoksi, että heilläkin on oma yksityisyytensä.
lainaa
Naamakala

Rekisteröitynyt 23.10.2007

15.04.2008 klo 10.15

mitehä ne jaksaa... jättäsivät nyt rauhaan nuo politiikot. wanhanenki saanu paskaa niskaan ihan tarpeeks mun mielestä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova