Tuorein sisältö

Sony juhlii sensuuria, Seth Rogen vastustaa

07.06.2017 klo 19.55 | Luettu: 1981 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sony tarjoaa kaupanpäällisen muutamissa amerikkalaisissa digitaalisissa kaupoissa. Tiettyjen elokuvien ostajat saavat myös sensuroidun version. R-ikärajan elokuvat Step Brothers ja Elysium ja parikymmentä PG-13-ikärajan elokuvaa kuten Spider-Manit on sensuroitu siten, että myös lapset ja hysteerikot voivat pitää silmät auki.

"Pyhä paska, älkää tehkö tätä elokuvillemme. Kiitos", kommentoi Seth Rogen Twitterissä. Hänen elokuviaan ei ole sensuroitu vielä, mutta hän on tehnyt Sonyn kanssa kaikenlaista ja hänen tuotantoyhtiönsä toimisto sijaitsee Sonyn tontilla.

Sonyn ilosanoma on se, että nyt elokuvat voi katsoa isommalla porukalla. Myös Jenkkilän televisiossa ja lentojen aikana esitetään vastaavia versioita. Monet taiteilijat eivät sormeilun yleistymisestä silti ilahdu. Tietyt tahot tahtovat sensuroida mm. evoluutiota sivuavat oppikirjat, eikä tällaisen porukan palvelu tuo Sonylle sympatiapisteitä vastavoimilta.

Motivoituneita faneja ja vanhempia ei pysäytetä. Allekirjoittaneen piti nähdä RoboCop, joten hän näki rec-stop-rec-stop-tyyliin sensuroidun version siitä ennen oikeaa versiota ja ohjaajan versiota ja sekin kelpasi.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Elämän tarkoitus Ric... Brian May esittelee ... >

Keskustelut (1 viestiä)

SensuroiMut

08.06.2017 klo 14.09 1 tykkää tästä

No huhuh oikeesti, mitä menoa Sonylta. ;D
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova