Tuorein sisältö

Ilkka Kanerva palasi sorvin ääreen

15.04.2008 klo 12.53 | Luettu: 966 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ulkoministerin paikalta pois potkittu ja nykyinen rivikansanedustaja Ilkka Kanerva on palannut takaisin töihin. Kanerva on ollut sairauslomalla aprillipäivänä tapahtuneiden potkujen jälkeen. Mies on tiettävästi ladannut akkujaan kotimaisemissa Turun seudulla.

Kanerva on toivonut medialta työrauhaa. Hän ei aio kommentoida seksiviesteihin kaatuneen ministeriuransa kiemuroita.

- Asiassa ei ole noussut esiin mitään sellaista uutta, mikä vaatisi kommentointiani ja siksi toivon voivani keskittyä sataprosenttisesti eduskuntatyöhön - työhön jota arvostan ja johon äänestäjäni ovat minut valtuuttaneet.

Kanervalle etsitään kokoomuksen piirissä sopivaa valiokuntapaikkaa. Kokoomuksen eduskuntaryhmän sääntöjen mukaan jokaisella edustajalla tulisi olla valiokuntapaikka. Jos Kanerva haluaa esimerkiksi ulkoasiainvaliokuntaan, hänelle todennäköisesti löytyy riviedustajan tuoli. Moni puolueen kansanedustajista olisi valmis myös vaihtamaan valiokuntapaikkoja Kanervan takia.

Kanerva arvosteli viikonloppuna kokoomuksen johtajaa Jyrki Kataista takinkäännöstä. Katainen oli yhdessä yössä muuttanut mielensä ja julkisuudessa hehkutettu tuki istuvalle ulkoministerille haihtui ilmaan potkujen myötä.

Lähde HS, IltalehtiV2.fi | J.A. Kaunisto
< Helsingin Juhlaviiko... Ghost in the Shell i... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova