Tuorein sisältö

Liskot valtasivat maapallon: District 9 -ohjaajan uutuus on YouTubessa

15.06.2017 klo 22.40 | Luettu: 5838 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Rakka on ensimmäinen Oat Studios -nimen alla julkaistu lyhytelokuva. Kuten on lupailtu, se on ilmainen. Ohjaaja Neill Blomkamp (District 9, Elysium) testailee ideoitaan. Testielokuvia on tiedossa lisää. Jossain vaiheessa niistä mahdollisesti pyydetään maksua. Jos hyvin käy, yksi tai useampi innostaa yleisöä niin selkeästi, että Blomkamp ryhtyy kehittelemään täyspitkää versiota. Myös District 9 perustuu kokeelliseen lyhytelokuvaan.

Rakka esittelee tilanteen, jossa liskomiehet ovat vallanneet maapallon. Ihmiskuntaa kiusataan luovilla tavoilla, joten myös vastarintaliike joutuu käyttämään päitään. Mukana on Sigourney Weaver.


Steamissa on julkaistu maksullinen Rakka-paketti, joka sisältää käsikirjoituksen, konseptitaidetta, 3D-mallit ja muuta. Siihen voi tutustua täällä.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mel Gibson vastaan J... Manchesterissa pommi... >

Keskustelut (2 viestiä)

fwiffo

15.06.2017 klo 23.16 1 tykkää tästä

Menköön heiluvine kameroineen muualle ja lopettaisi elokuviin sekaantumisen.

Miehen viimeaikaiset pätkät ovat kyllä olleet semmosta kuraa. Liekö District 9 hyvyys ollut enemmän Peter Jacksonin onnistumista tuottajana eikä niinkään Neillin ansiota.
lainaa
suomalainen1958

16.06.2017 klo 00.43 1 tykkää tästä

Raqqa on isis-roistosakin "pääkaupunki". Onko tässä ollut tarkoitus kuvata noita saastoja liskoihmisinä? Ihan oiva idea..
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova