Tuorein sisältö

Leski kertaa Chris Cornellin viimeisiä hetkiä, 'hän ei halunnut kuolla'

28.06.2017 klo 20.49 | Luettu: 2116 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Soundgardenin maineikas laulaja Chris Cornell päätyi lopulliseen ratkaisuun 18.5.

People.comin haastattelussa Cornellin leski Vicky Cornell toteaa ettei rokkari kärsinyt masennuksesta. Addiktiot ovat kuitenkin toinen tarina.

Chris Cornell taisteli addiktioita vastaan jo teinistä lähtien. Rokkari oli kuitenkin pysytellyt kuivilla jo vuosia. Vicky syyttääkin miehensä kuoleman johtuneen osaltaan reseptilääkkeestä, Ativanista. Lääkettä käytetään lievittämään erilaisia jännitys- ja ahdistustiloja sekä unettomuutta.

Vickyn mukaan lääkkeellä oli suuri vaikutus rokkarin mielentilaan viimeisenä kohtalokkaana iltana. "Hän ei halunnut kuolla".

"Chris oli nöyrä, ystävällinen, hyväsydäminen ja loputtoman kärsivällinen". Vickyn kertoman mukaan rokkari oli pysytellyt kuivilla vuodesta 2009 lähtien. Ilmeisesti jonkinlainen herpaantuminen oli kuitehnkin tapahtunut ja Vicky ihmettelee, ettei ollut nähnyt merkkejä.

Ativania Cornell alkoi käyttää viime vuonna - uniongelmiin. Mutta tilanne paheni. Viimeisen keikan jälkeen, alkuyöstä, Chris herätti vaimonsa säätämällä heidän kotinsa valaistusta puhelimen avulla. Vicky soitti välittömästi miehelleen - jotain oli pielessä. "Mitä olet ottanut". Vicky sai vastaukseksi kiukkuisen purkauksen. "Hän oli kuin eri ihminen".

Vicky soitti Cornellin henkivartijalle ja kertoi tämän ottaneen tuplamäärän Ativania. Chris Cornell löydettiin heikossa hapessa hotellihuoneensa kylpyhuoneesta.

(People)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Isaac Asimovin Sääti... Foto: Deadpoolilla o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova