Tuorein sisältö

Mikael Gabrielin erikoiskeikka Tavastialla - nyt mennään ilman radiohittejä

07.07.2017 klo 10.47 | Luettu: 1302 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mikael Gabriel tekee syyskuussa ainutlaatuisen rap show’n Helsingissä. Luvassa on räppiin keskittyvä erikoisshow, joka on samalla Mikael Gabrielin ensimmäinen oma keikka Tavastia-klubilla. TASOI Rap Show järjestetään lauantaina 2. syyskuuta.

TASOI Rap Show'ssa Mikael Gabriel tulee esittämään myös biisejä, joita ei ole koskaan keikoilla vetänyt – radiohitit on jätetty Tavastian keikan settilistalta tällä kertaa pois. Luvassa on perinteinen räppikeikka, jolla nähdään varmasti myös useita vierailijoita. Lämmittelijät varmistuvat myöhemmin.

"Päättäessäni HIMMEE-kiertueeni maaliskuussa, lähdin lomailemaan tyttöystäväni ja tuottajani kanssa Losiin. Aika nopeasti löysin itseni kirjoittamasta uusia biisejä. Multa on kysytty paljon Vain elämään jälkeen, että aionko jatkossa vaan laulaa ja vanhat fanit on ollut siitä jopa huolissaan. Räppäämien on kuitenkin syvällä sydämessäni ja aina osa mua, enkä aio sitä koskaan lopettaa. Näiden biisien kautta toivon, että jengi pääsee tutustumaan lisää myös mun toiseen puoleen ja muistaa kuka on Suomen kovin räppäri. Se tullaan näkemään myös Tavastialla syyskuussa. Venaan sitä keikkaa todella paljon", kertoo Mikael Gabriel.

Liput tulevat myyntiin tiistaina 11. heinäkuuta. Keikka on K18.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mitä Helvettiä Nyt T... Robbie Williamsin Ta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova