Tuorein sisältö

Suomipop Festivaali laajenee Ouluun

11.07.2017 klo 12.17 | Luettu: 1010 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuodesta 2001 asti Oulun Rotuaarilla järjestetty Rotuaari Piknik laajenee ja muuttuu samalla osaksi Suomipop Festivaalin tarjontaa.

Ensi vuonna festari juhlitaan uudelle tapahtuma-alueelle Oulun Kuusisaaressa, jonka kaupunki on muokannut nimenomaan tapahtumakäyttöä ajatellen. Samalla tapahtuman nimi muuttuu Suomipop Festivaaliksi. Saman brändin alla festaroidaan samana ajankohtana 12.-14.7.2018 myös Jyväskylässä.

Kolmipäiväisessä tapahtumassa tulevat esiintymään kaikki kotimaiset supertähdet. Lavoja rakennetaan kaksin kappalein ja soitto soi päivästä yöhön. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

"Rotuaari Piknikissä on useana vuotena peräkkäin ollut iltoja, jolloin liput ovat loppuneet kesken ja seinät ovat kirjaimellisesti tulleet vastaan. Aloitettava yhteistyö ja uusi tapahtuma Suomipop Festivaali Oulu ovat luonnollinen jatkumo Rotuaari Piknikin kehittymiselle. Erityisen hienoa on tapahtuman siirtyminen Kuusisaareen, joka on uusi upea tapahtuma-alue, ja josta myös oma festivaalijärjestäminen aikoinaan alkoi. Saamme myös lisää hartioita tuotantopuolelle, kun N.C.D. Production tulee vahvistamaan tiimiämme", kommentoi kehitystä ja yhteistyötä Rotuaari Piknikin järjestäjä ja promoottori Ilpo Sulkala.

Ensimmäinen Suomipop Festivaali järjestettiin Jyväskylässä vuonna 2009.

Kolmen päivän lippujen lipunmyynti Oulun Suomipop Festivaaliin on alkanut.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sattumaako: Pennywis... Uusi Tampere tulee, ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


166


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova