Tuorein sisältö

Clint Eastwoodilla välähti: terroristin taltuttajat näyttelevät itseään

12.07.2017 klo 11.30 | Luettu: 1573 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kaksi vuotta sitten rynnäkkökiväärillä ja pistoolilla varustautunut muslimiterroristi ajatteli riehua junassa, joka matkasi Amsterdamista Pariisiin. Kaksi matkustajaa yritti turhaan tehdä vastarintaa, mutta kun terroristi oli selviytynyt heistä, amerikkalaiset ystävykset Alek Skarlatos, Anthony Sadler ja Spencer Stone riensivät hätiin. Stone loukkaantui käsikähmässä, mutta kukaan ei kuollut ja terroristi saatiin taltutettua. Skarlatos ja Stone olivat lomailevia sotilaita.

Clint Eastwood ohjaa aiheesta elokuvan nimeltä The 15:17 to Paris. Vähän aikaa sitten kerrottiin, että leffa hankki oikeudet samannimiseen kirjaan ja Skarlatosin, Sadlerin ja Stonen elämäntarinoihin. Tuore uutinen on se, että leffa hankki loputkin: pojat näyttelevät itseään.

He eivät ole näytelleet aiemmin, mutta sankariteon jälkeen showbisnes on tullut tutummaksi. Haastatteluohjelmissa on vierailtu ja Skarlatos on kisannut Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Mukaan on palkattu myös viisi nuorta näyttelijää, jotka tulkitsevat poikien nuorempia versioita. Sormilla laskettuna sankarit nähdään siis vähintään kolmessa elämänvaiheessa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Michael Jackson herä... Marilyn Mansonin kau... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


720


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova