Tuorein sisältö

Metallica on nykyään kaikkien laillisten latauspalveluiden ystävä

13.07.2017 klo 18.31 | Luettu: 2117 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radioasema WJRR 101.1:n (Orlando) haastattelussa Metallican Lars Ulrich puhui musiikin verkkojakelusta ja musiikin julkaisemisesta oman levy-yhtiön kautta.

Ulrichin mukaan oman levy-yhtiön (Blackened Recordings) kautta julkaiseminen tuottaa enemmän työtä mutta itsenäisyys on sen arvoista.

Vuosien aikana ajatus omasta levy-yhtiöstä, oman musiikin täydellisestä kontrolloinnista - ei välikäsiä tai suurta levy-yhtiötä omine mielipiteineen, alkoi tuntua järkevältä. Kaikki alkoi 90-luvulla, jolloin Metallica päätti hankkia oikeuksia kaikkiin levytyksiinsä - ollakseen itsenäinen ja vapaa suurten yritysmammuttien aivoituksista.

"Kun kontrolloimme kaikkea, meillä on eräällä tavalla suora yhteys faneihin ja myös fanit tietävät, ettei välissä ole muita "pelaajia". Uskon että fanimme arvostavat täydellistä itsenäisyyttämme. Bändinä, meillä on enemmän työtä ja vastuuta joten olemme joutuneet palkkaamaan henkilökuntaa. Mutta ne ovat positiivisia ongelmia".

Metallica ja varsinkin Lars Ulrich muistetaan vuoden 2000 Napster-kohusta, jolloin suuri bändi yritti tosissaan taistella laittomia latauksia vastaan. Nykyään Metallica on kaikkien laillisten latauspalveluiden ystävä.

"Rakastamme Apple Music -palvelua, ystäviämme Spotifyssa kuten kaikkia muita vastaavia. Tärkein asia on saada yhteys faneihin ja heille musiikkia kuunneltavaksi. Yritämme tarjota sitä (=musiikkia) mahdollisimman monella tavalla".



(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< James Bond -tuottaji... Kuka voittaa Emmyt, ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Cubisti

14.07.2017 klo 09.46

Yritti taistella laittomia latauksia vastaan... Ja onnistuikin osaltaan siinä kaikkien arvostelijoiden harmiksi. Napsterkin on muuttunut lailliseksi musiikkipalveluksi siinä sivussa.

Ja jengi veti itkupotkuraivareita aikoinaan että polttavat kaikki Metallican levyt hyllystään kun eivät anna loppuja musiikkejaan ilmaiseksi Napsterin kautta kaikille halukkaille.

Kuinkas sitten kävikään.... Ei ole olemassa ilmaisia lounaita
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova