Tuorein sisältö

Joe Pesci vahvistetusti palaa eläkkeeltä De Niron ja Pacinon seuraksi

14.07.2017 klo 17.30 | Luettu: 5074 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Martin Scorsesen gangsterielokuva The Irishman on ollut suunnitteilla pitkään ja Joe Pesci on mainittu usein sen yhteydessä. Hänen nimensä saaminen paperiin oli kuitenkin työlästä ja siinä on onnistuttu vasta nyt. 74-vuotias Pesci ilmoitti jäävänsä eläkkeelle jo vuonna 1999, eikä hän ole monessa filmissä sittemmin esiintynyt. Sisäpiirilähteen mukaan Pesci sanoi Scorseselle "ei" noin 50 kertaa.

Al Pacinon, Harvey Keitelin ja Bobby Cannavalen neuvottelut ovat yhä kesken, mutta kaiken järjen mukaan kyse on muodollisuuksista. Kuvausten on määrä alkaa ensi kuussa. Pescin ohella mukaan on äskettäin kiinnitetty Ray Romano.

Robert De Niro näyttelee mafian palkkamurhaajaa Frank "The Irishman" Sheerania, joka mahdollisesti murhasi ammattiyhdistysjohtaja Jimmy Hoffan. Pesci näyttelee Sheeranin työnantajaa Russell Bufalinoa.

Kunnianhimoinen elokuva nuorentaa De Niron ja osan muista veteraaneista seuratakseen hahmoja usean vuosikymmenen ajan. Elokuva on Netflixin tuotanto, joka pyörähtää teattereissa palkintogaalakelpoisuuden saavuttaakseen.

Lähteet: Deadline, Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seuraava Transformer... Blomkampin uusin pai... >

Keskustelut (1 viestiä)

eqfgvphsfbprwg

14.07.2017 klo 19.46

komiaa, vaikka teknopelleily turhaa onkin
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova