Tuorein sisältö

Slash ja kumppanit antoivat kylmää kyytiä ex-laulajalle

17.04.2008 klo 10.56 | Luettu: 4525 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kerrang!-lehti on haastatellut Velvet Revolverin ja Gunnareiden Slashia liittyen Scott Weilandin erottamiseen Velvet Revolverista. Weiland ilmoitti maaliskuussa Glasgown keikalla kesken kaiken yleisön näkevän bändin viimeistä kertaa kiertueella. Slashin mukaan tuossa vaiheessa päätös Weilandin erottamisesta oli jo tehty.

- Scott ei tiennyt, että suunnittelimme jo aikaisemmin hänen potkujaan. Kun aloitimme toisen albumimme jälkeisen kiertueen, tunsimme menettävämme yhteyden Scottiin. Weilandin piti mennä vieroitukseen Alice In Chains-kiertueen jälkeen vuonna 2007, joten siirsimme Australian kierrosta. Hän ei kuitenkaan todellisuudessa onnistunut vieroituksssaan. Se oli viimeinen isku. Meillä oli kuitenkin paljon velvoitteita hoidettavana, kuten Britannian kiertue, joten ne piti hoitaa ensin alta pois.

Slashin mukaan viimeisen kiertueen tunnelma oli suhteellisen jäätävä.

- Me emme käytännössä puhuneet hänelle. Scott sai meiltä kylmää kohtelua. Meillä oli muutama riita mutta muuten kukaan meistä ei puhunut hänen kanssaan. Uskoisin että Scott tunsi olonsa aika epämukavaksi. Sitten hän meni kertomaan kansalle, että koko bändi on loppu. Me ajattelimme että sinua odottaa pian yllätys.

- En edes nähnyt häntä kovin paljoa. Lensimme samalla koneella Dubaihin mutta enpä muista Scottin edes olleen koneessa. Jollain tavalla totuimme hänen jatkuvaan poissaoloonsa. Hän oli aina erillään ja tekemässä omaa juttuaan, ei niinkään bändin täysipäinen jäsen.

Kysymykseen kutsuttiinko Weilandia miehen selän takana Junior Axl-nimellä, Slash vastaa suoraan;

- Ei, en koskaan kutsunut häntä tuolla nimellä. Axl Rosen ja hänen välillään oli kylläkin tiettyä samankaltaisuutta. Kiertueilla minulla oli molempien kanssa sama ongelma, en millään onnistunut saamaan kavereita lavalle ajoissa. Sitä en voi hyväksyä. En voi ymmärtää jonkun antavan yleisön odottaa vaikka puoli tuntia, se on lähes rikollista.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Bodom otti listan kä... Tuska on valmis - Mo... >

Keskustelut (3 viestiä)

Fani

17.04.2008 klo 11.59

Slash on kyllä kunnon äijjä. "En voi ymmärtää jonkun antavan yleisön odottaa vaikka puoli tuntia, se on lähes rikollista." -toi kommentti kertoo paljon miehestä, sällillä on sydän paikallaan. Toivottavasti VR saa kunnollisen uuden nokkamiehen ja jatkaa.
lainaa
Zimbushka

Rekisteröitynyt 14.07.2007

17.04.2008 klo 21.09

Eihän tuo Scott osaa edes laulaa. Kuulosti ihan paskalta livenä viime vuonna Provinssissa.
Toivottavasti bändi saa taitavamman laulajan.
lainaa
IKIFANI79

14.05.2008 klo 18.25

Slash tietää mitää tekee.Itse antaisin melkein mitä vaan jos saisin miehen tavata.Jos hän kosisi,niin eroisin omasta ja suostuisin heti.On hän semmonen namupala että..Ja on hyvin säilynyt,soittaa kuin enkeli.Maailman sexikäin mies tuo SLASH.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova