Tuorein sisältö

Mega Man suuntaa isolle kankaalle

19.07.2017 klo 22.45 | Luettu: 2156 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Capcomin Mega Man -peleihin perustuva elokuva on suunnitteilla Hollywoodissa. Henry Joost ja Ariel Schulman viimeistelevät parhaillaan sopimusta koskien ohjaamista ja kirjoittamista. Heidät tunnetaan parhaiten dokumentista Catfish ja Paranormal Activity -sarjan osista 3 ja 4.

Mega Man on tasohyppelygenren klassikko, jossa pelaaja saa päättää, missä järjestyksessä hän kohtaa pahat robottimestarit ja heidän kätyrinsä. Tohtori Light yrittää tehdä hyvää, mutta tohtori Wily tahtoo valloittaa maailman, joten Wily ohjelmoi robotit puolelleen. Mega Man on Lightin apuri, joka pelastaa päivän kerta toisensa jälkeen.

Tuoteperhe on laaja: kymmenet pelit ovat saaneet rinnalleen mm. sarjakuvia ja animaatiosarjoja. Elokuvalla on siis runsaasti esikuvia, eikä sen ole pakko kertoa tarinaa, jossa sankari pyrkii pitämään toimintakohtaukset mahdollisimman lyhyinä käyttämällä kuhunkin vastustajaan tehokkainta tykkiä. Oikeudet on hankkinut 20th Century Fox.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensiferumin uusi alb... Depeche Moden Dave G... >

Keskustelut (2 viestiä)

Kyselijä85

20.07.2017 klo 06.56

Eikös vuoden 2012 julkaistu fanipohjasta tehty MegaMan-leffa XD
"MegaMan" Fan Film: https://www.youtube.com/watch?v=KcLqmH77g_s
lainaa
qvdpihbpsfhspgib

20.07.2017 klo 17.58

Näen silmissäni että Wily ja Light ovat ystäviä, kunnes tapahtuu jotain. Wily katoaa ja Sigma tarjoaa auttavaa kättä. Light rakentaa rippeistä Megamanin puolustamaan maata. Wily rakentaa pari isompaa roistokaveria Sigmalle (Bomb Man on ilkeä mutta kömpelö sekoilija ja Sting Chameleon viekas ja nopea ensi-iskijä ninja). Rakentavat myös mysteeriprojektia. Jossain sitten Megaman vetää perusroboja turpiin ja ruutuun ilmestyy lähes samalta näyttävä Zero. Tappelevat ja Megaman tippuu jonnekin ilmeisesti kuollen. Megaman kuitenkin selviää ja tekee megacomebackin keräten lisävoimia ja viimeisessä taistelussa Zero liittoutuukin hänen kanssaan megaSigmaa vastaan.

Voisko yhtään kliseisempää keksiä?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova