Tuorein sisältö

Game of Thronesin luojat pistävät historiankirjat uusiksi seuraavassa sarjassaan

20.07.2017 klo 16.38 | Luettu: 2740 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Game of Thronesin luojat David Benioff ja D.B. Weiss (kuvassa) valmistautuvat jo seuraavaan elämänvaiheeseen. He luovat HBO:lle sarjan Confederate, joka kertoo Yhdysvaltain kolmannesta sisällissodasta. Ensimmäisessä Yhdysvallat irtautui brittiläisestä imperiumista. Toisessa unioni voitti konfederaation joukot ja lakkautti orjuuden. Kolmas sota on fiktiota.

Sarja alkaa tilanteesta, jossa konfederaatio on onnistunut irtautumaan Yhdysvalloista. Orjuus on laillista ja siihen liittyvä kulttuuri on kehittynyt vuosien saatossa. Sarja seuraa lukuisia hahmoja, jotka asuvat demilitarisoidun alueen molemmilla puolilla: muun muassa vapaustaistelijoita, orjien metsästäjiä, poliitikkoja, orjuuden vastustajia, toimittajia ja isoa orjabisnestä pyörittäviä pukumiehiä. Tapahtumat johtavat kolmanteen sotaan.

Benioffin ja Weissin ohella kirjoittaja- ja tuottajatiimiin kuuluvat Nichelle Tramble Spellman (The Good Wife) ja Malcolm Spellman (Empire). Game of Thronesin tuottajat Carolyn Strauss ja Bernadette Caulfield ovat mukana myös.

Game of Thronesin kahdeksas ja viimeinen tuotantokausi valmistuu 2018 tai 2019. Confederaten tuotanto alkaa sen jälkeen.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tammerfest 2017: Nyr... Chris Hemsworth ehdo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova