Tuorein sisältö

Netflix-trailereita: Will Smithin örkkifantasia, tappava taikavihko, Marvelin Defenders

21.07.2017 klo 18.30 | Luettu: 3022 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

San Diegon Comic Con -messujen vuoksi trailereiden julkaisutahti on kiihtynyt netissäkin. Netflixin tämänpäiväiset näytteet löytyvät alta.

Bright on nykyaikaan sijoittuva fantasiaelokuva, jossa nähdään örkkejä, keijuja ja muuta perinteistä porukkaa likaisissa lähiöissä. Will Smith ja Joel Edgerton näyttelevät kyttiä, joista jälkimmäinen kuuluu vähemmistöön. Ohjaaja David Ayer kiitteli messuilla Netflixin tukea ja intoili, että Bright "ei ole PG-13-hevonpaskaa studiolta". (Mitä on studion tuottama PG-13-hevonpaska? Ehkä jotakin sellaista kuin Ayerin Suicide Squad.)


Suosittuun japanilaiseen saagaan perustuva Death Note -elokuva kertoo opiskelijasta, joka saa käsiinsä taikavihon, jolla voi tappaa kirjoittamalla siihen uhrin nimen. Poika tahtoisi parantaa maailmaa, mutta sarjamurhaamisella tapaa olla seuraamuksia. Uusi näyte esittelee Ryuk-mörön, joka on vihon asiantuntija.


Stan Lee toimii kertojana uudessa The Defenders -sarjan mainoksessa. Lee on yksi Daredevilin luojista, mutta muut sarjassa esiintyvät sankarit on luotu hänen kulta-aikansa jälkeen. Mainos mainostaa käytännössä Netflixin ja Marvelin yhteistyötä, mutta halutessasi voit päätyä monien muiden kanssa siihen tulkintaan, että The Punisher on mukana The Defenderissä. Hahmon oma sarja alkaa myöhemmin tänä vuonna.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivän pila: sci-fi ... Tammerfest jatkuu, p... >

Keskustelut (1 viestiä)

vpihhbsfirhwp

21.07.2017 klo 18.36 4 tykkää tästä

Stan Lee vois kyl olla kertojana ihan missä tahansa. Attenboroughin ja Leen yhteisdokkari olis aika kova juttu. Voisivat puhua vaikka luonnon superolioista
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova