Tuorein sisältö

Jonna Tervomaa ja Ääni, 1.9.2017

31.07.2017 klo 13.09 | Luettu: 1828 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jonna Tervomaan syyskuun ensimmäisenä päivänä julkaistava albumi Ääni kiepauttaa kertaheitolla yhden Suomen tunnetuimmista laulajattarista myös säveltäjäksi, sanoittajaksi ja sovittajaksi.

Tervomaan kirjoittamien kappaleiden tuotannosta Ääni-levyllä vastaa kalifornialainen multi-instrumentalisti Ken Stringfellow (mm. The Posies, R.E.M., Big Star).

"Mitä ottaa menneisyydestä mukaan ja siirtää eteenpäin, mitä hylätä ja korvata uudella? Miten sukupolvet juttelevat keskenään? Miksi kommunikointi on niin vaikeaa? Jos ihminen lakkaa kyselemästä, säilyykö saavutettu viisaus vai valuuko se hukkaan kuin kannettu vesi säiliön halkeamasta?

Olen ikuisesti rikki. Haittaako se? Vai onko se juuri se voima, joka pitää hereillä ja liikkeessä?

Minne olen menossa? Tällaisten kysymysten äärellä ryhdyin kirjoittamaan uusia lauluja
".

Ken Stringfellow päätyi tuottajaksi tarpeesta. "Halusin jonkun, joka pystyy puhtaalta pöydältä kuuntelemaan, mitä haluan tehdä ja sanoa". Stringfellow ja Tervomaa ovat kuulemma "satunnaisystäviä" vuosien takaa.

Jonnan mukaan yhteistyö perustui toisen kuuntelemiseen ja kunnioittamiseen. Jonna vastasi ensimmäistä kertaa yksin myös laulusovituksista. Ken tuotti ja soitti instrumentit koko levylle.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Marilyn Manson marra... Porisperen lauantain... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova