Tuorein sisältö

Weekend Festival suurempana kuin koskaan - Suomen suurin esiintymislava roudataan Kroatiasta

01.08.2017 klo 12.32 | Luettu: 9915 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Weekend Festival kerää oheistapahtumineen 60 000 hengen yleisön 4.-5. elokuuta Helsingin Kyläsaareen. Festivaalin puitteet ovat suuremmat kuin koskaan.

Nyt jo kuudennen kerran järjestettävä tapahtuma on ollut aina ennakkoon loppuunmyyty ja näin uskotaan käyvän nytkin.

Weekend Festival päälava on kooltaan suurempi kuin millään festivaalilla Suomessa aiemmin. Tanskalaisvalmisteinen stage tuodaan Helsinkiin suoraan Kroatiasta, jossa se on ollut yhden Euroopan suurimman festivaalin, Ultra Europen päälavana. Lavan leveys on 57 metriä ja korkeus 22 metriä. Lisäksi lavaan liitetään yli tuhat ledimodulia, jotka on jouduttu tuomaan Venäjältä. Suomesta moista määrää ei ollut saatavilla.

Weekend Festivalin päälava on suunnattu aiempaa eteläisemmäksi, jolloin musiikin ääni ei kuulu Kulosaaren ja Herttoniemen suuntaan vaan Mustikkamaalle päin, jossa on vähemmän asutusta.

Weekend Festivalin odotetuimmasta show’sta vastaa Pendulum Live, joka nähdään tapahtuman päälavalla lauantaina kello 21-22. Muita odotettuja nimiä ovat Tungevaag & Raban, Clean Bandit, Deadmau5, Armin van Buuren, Marshmello ja perjantain päättävä The Chainsmokers.

Festivaalin viidellä lavalla esiintyy perjantain ja lauantain aikana yli 60 artistia.

Tapahtuma-alueella ei ole parkkipaikkoja, mutta Kyläsaarenkatu 7 kohdalla on hyvä yleisön jättöpaikka, ja Hanasaarenkatu 10 kohdalla on iso parkkialue, joka toimii parhaiten kävijöiden noutopaikkana. Lisäksi mm. Hermannin rantatie ja Vanha talvitie ovat suljettuina molempina iltoina kello 23.00-01.00. Metrolla saapuvien on hyvä valita kävelle reitti alueelle Vanhan talvitien kautta.

Helsingin lisäksi järjestetään tänä kesänä Baltic Weekend Festival Viron Pärnussa 3.-5. elokuuta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ennen olit hauska, m... Diablon lupaus fanei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova