Tuorein sisältö

Duudsonit Piilokamerapäälliköiksi

19.04.2008 klo 22.13 | Luettu: 4181 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuodesta 2001 Nelosella mellastaneet Duudsonit valtaavat kanavan toukokuun alussa kahdella uudella tv-sarjalla. Nelosella nähdään Duudsonien 2. kansainvälinen tuotantokausi sekä Piilokamerapäälliköt - hulluimmat, hauskimmat ja hävyttömimmät piilokamerat, mitä ruudussa on nähny.

Duudsonit aloittivat englanninkielisen tuotantonsa vuonna 2006, nyt jo yli 40 maassa näkyvä kansainvälinen Duudsonit-sarja on kaikkien aikojen laajimmalle levinnyt suomalainen tv-ohjelma. Toinen kansainvälinen tuotantokausi on muuttanut Duudsoneita entistä tarinavetoisemmaksi ja humoristisemmaksi, vaikka hurjilla tempuilla on edelleen tärkeä rooli.

Piilokamerapäälliköt on Duudsonien raju versio piilokamerapilailusta, joka koostuu ulkomaisista piilokameroista sekä Duudsonien omista jekuista. Uhreiksi joutuvat niin tavalliset kansalaiset, kuin Hollywoodin supertähdetkin aina Dustin Hoffmanista Mickey Rourkeen. Kansainvälisten huippuhetkien lisäksi sarjassa nähdään Duudsonien omia piilokameroita, kuten ”Kuinka joutua pidätetyksi” -kilpailu. Lisäksi Duudsonit esittelevät Källikoulussa jekkuja, joita katsojat voivat tehdä omille kavereilleen.

Piilokamerapäälliköt perjantaisin 2.5. alkaen, kuten myös Duudsonit.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kiss rahastaa fanita... Riki Sorsalle taitei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova