Tuorein sisältö

Kolkyt ja risat sekä Frendit samassa paketissa - Kolmistaan

07.08.2017 klo 18.28 | Luettu: 2246 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kolmistaan on uusi Elisa Viihteen alkuperäissarja. Nuorten kaupunkilaisten aikuisten elämää seuraavassa sarjassa nähdään mm. Pamela Tola, Lauri Tilkanen, Eero Ritala, Pirkko Hämäläinen, Jonna Järnefelt ja Jaana Saarinen.

Vilma, Seve ja Markus asuvat Helsingin keskustassa kimppakämpässä ja rimpuilevat yhdessä uhkaavaa kolmenkympin kriisiä vastaan. Kolmikko juhlii Helsingin yössä kuin viimeistä päivää, vaikka pelko vakiintumisesta ja perheestä alkaa jo häämöttämään edessä. Eräänä iltana heidän juhliessaan Vilman kolmikymppisiä lähtee tilanne jatkoilla hanskasta ja kolmikko päätyy yhdessä sänkyyn. Raskaus yllättää mutta tulokas päätetään hoitaa kolmistaan.

10-osaisen sarjan ohjaa Samuli Valkama (Saattokeikka, Ei kiitos ja Hulluna Saraan). Käsikirjoittaja John Lundsten on käsikirjoittanut Pasila – 2.5. Spin-Off -sarjaa sekä Putousta. Leo Viirret on käsikirjoittanut niin ikään Pasila – 2.5. Spin-Off -sarjaa sekä Downshiftaajia ja YleLeaksia.

Sarjaa kuvataan elo- ja syyskuussa Helsingissä ja se on katsottavissa joulukuussa ainoastaan Elisa Viihteessä.

"Katsojat haluavat tänä päivänä valinnanvapautta, jota Elisa Viihde tarjoaa. Kiinnostavia, monipuolisia ja uusia sisältöjä, joista voi nauttia ajasta ja paikasta riippumatta – kuka tahansa", toteaa Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava Ani Korpela.

Komediasarja perustuu ITV:n omaan, Threesome-nimiseen brittiläiseen komediasarjaan.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Netflix osti Kingsma... Pari fotoa: Josh Bro... >

Keskustelut (1 viestiä)

Elisaton

08.08.2017 klo 06.49 1 tykkää tästä

Viihteen katsojat haluavat todellakin, että kaikki vuosien tallenteet poistetaan ilman lupaa ja asiakkaille valehdellaan päin naamaa joka asiassa. Jos firman toimari Mattila on vielä ahneuden perikuva ja kaikki tallenteisiin varatut rahat tuhlataan jatkuvaan televisiomainontaan, niin suosittelen välttämään Elisan tuotteita ja palveluita kaikissa muodoissa.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova