Tuorein sisältö

Tätä olemme odottaneet - nyt valitaan Mestareiden mestari

08.08.2017 klo 13.59 | Luettu: 1940 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mestareiden mestari -ohjelmassa selviää kuka kahdeksasta suomalaisesta huippu-urheilijasta on todellinen Mestareiden mestari.

Etelä-Afrikan auringon alla kilpailijoita luotsaa ja ohjelmaa juontaa lumilautailija Eero Ettala.

Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana.

Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö.

"Tämähän ei ole ensimmäinen kerta kun Suomessa ratkotaan Mestareiden mestaria. Vuonna 2012 voiton vei lopulta Jari Isometsä. Edellisen kilpailun tavoin nyt mukana oleva joukko on myös todella kova ja kilpailuhenkinen. Tämän joukon saavutukset ovat vertaansa vailla omilla saroillaan, joten on mielenkiintoista nähdä kuka selviytyy mistäkin kilpailusta parhaiten. Vaikka kaikilla kilpaura on jo takana, on kilpailuvietti edelleen verissä ja tiedän, että näistä mestareista jokainen haluaa voittaa kanssakilpailijansa. Ohjelmasta ei tule tippumaan kukaan, vaan kaikki kilpailijat ovat mukana loppuun saakka. Finaalissa nähdään kolme parhaiten pärjännyttä kilpailijaa", MTV:n vastaava tuottaja Tomi Suomela kertoo.

Mestareiden mestari Maikkarilla 8.10 alkaen.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jennifer Lawrence pi... Game of Thrones ylit... >

Keskustelut (2 viestiä)

Wempula

08.08.2017 klo 14.33 3 tykkää tästä

Odotan tätä ihan yhtä kuumeisesti kuin ripulia.
lainaa
svphivhpigs

08.08.2017 klo 16.09

Yllätys että V2-seuraajia ei kiinnosta urheilu. Elopainoa kun on kaikilla joko 45 tai sitten 140 kiloa

Mutta joo vasta terveenä lopettanut Jauhojärvi vastaan jotain 5-10 vuotta sitten lopettaneita nykyisiä pukuherroja tai raajarikkoja. Ei tää ihan herkullisin lähtöasetelma ole hampaat-irvessä-kamppailulle. Vois veikata jo nyt että Sami ja Hanna-Maria ratkaisevat ja joku kolmikosta Teemu/Marko/Laura on täydennyksenä finaaleissa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova