Tuorein sisältö

Maailman seuratuin jalkapallosarja käynnistyy perjantaina

10.08.2017 klo 13.09 | Luettu: 1385 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maailman seuratuin jalkapallosarja, Englannin Valioliiga, käynnistyy perjantaina 11.8.

Viasat ja Viaplay näyttävät elokuusta toukokuuhun kestävää Englannin pääsarjaa yksinoikeudella. 200 suoran ottelulähetyksen lisäksi kanavilla nähdään oheisohjelmia niin, että käytännössä jotain uutta sisältöä on luvassa joka päivä. Lisämateriaalia löytyy osoitteesta viasport.fi.

Englannin Valioliiga käynnistyy Arsenalin ja Leicesterin välisellä ottelulla. Valioliiga alkaa nyt ensimmäistä kertaa perjantaiottelulla. Viasatilla ja Viaplayssa on luvassa n. 200 suoraa ja suomeksi selostettua ottelua. Otteluiden lisäksi tarjolla on oheisohjelmia, kuten maalikoosteita ja erilaisia ennakko-ohjelmia.

Valioliigastudioiden isäntinä nähdään Ville Klinga ja Tuomas Tahvanainen. Ykkösasiantuntijana jatkaa Pasi Rautiainen. Hänen lisäkseen pelejä analysoivat mm. Mikael Forssell, Mika Väyrynen, Teemu Tainio ja Juho Rantala. Selostuksesta vastaavat pääosin Viasatin tutut äänet: Tuomas Virkkunen, Ville Kuusinen ja Mikko Innanen.

Valioliigan ja muiden englantilaisten sarjojen lisäksi Viasatin ja Viaplayn jalkapallotarjontaan kuuluu lisäksi mm. Espanjan La Liga, Italian Serie A, UEFA Champions League, Ranskan Ligue 1 ja Saksan sekä Espanjan cup-kilpailut.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivän pila: etovan ... Rogue One -tähti koh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova