Tuorein sisältö

Edesmenneen David Bowien seksihurjasteluista uusia paljastuksia

20.08.2017 klo 12.55 | Luettu: 5003 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

69-vuotiaana kuolleen musiikkimaailman ikonin David Bowien seksihurjasteluista revitään kohua uudessa kirjassa David Bowie: A Life.

Kirja on työstetty yli 180 haastattelun perusteella. Ääneen ovat päässeet ystävät, kilpakumppanit, ex-rakastajat ja yhteistyökumppanit.

Huumejuttujen lisäksi kirja käy läpi Bowien väitettyä seksiaddiktiota. 1970-luvun huuruisina vuosina Bowie sekstaili kuulemma mm. 13-vuotiaiden fanien kanssa, miesten, naisten, ryhmäseksiä ja kuulemma kutsui ihmisiä katsomaan hänen sekstailujaan. Mutta Bowiellakin oli rajansa.

Kuuluisa bändäri Josette Caruso tietää kertoa vuonna 1972 Philadelphiassa sattuneesta tapauksesta. Caruso vietti hotellihuoneessa seksituokiota Bowien kanssa "pitkän kaavan mukaan". Illalla muusikon henkivartija koputti oveen ja Bowie palasi huoneeseen naama valkoisena - joku oli tarjonnut Bowien sänkykaveriksi kuollutta ihmistä (!)

"Miksi he oikein luulevat minua, miksi ihmeessä olisin kiinnostunut moisesta".

Kirjassa todetaan Bowien kokaiiniaddiktion olleen pahimmillaan vuonna 1975. Kokaiinia kului 7 grammaa päivässä ja Bowie painoi vain 43 kiloa.

(The Sun, Daily Mail)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jessica Chastain näy... Spockin poika kihloi... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

23.08.2017 klo 21.24

Mikä on normaali kokaiininkulutus, eli onko tuo paljon, vähän vai ihan normisetti?
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova