Tuorein sisältö

Näillä saatesanoilla Sanni suuntaa pidemmälle tauolle

21.08.2017 klo 18.50 | Luettu: 1080 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sannin suuria yleisömääriä ympäri Suomea houkutellut kesäkiertue on ohi. Sanni vetäytyy pidemmälle tauolle.

Sannin mukaan lomalla on tarkoitus lähinnä levätä, elää, kirjottaa, nukkua, valvoa, hengittää ja "tehdä kaikkea mikä resonoi ja muistuttaa mua siitä kuka pohjimmiltaan oon".

"Kiitos kaikille ihanasta vuodesta ja erityisesti elämäni hulluimmasta kesästä. 2013 lähtien pulpetilla on ollu mm. vähän vajaa 400 keikkaa, kolme albumia ja pari aaaevan ihanaa Vain elämää -leiriä. Nyt oliskin kaiken touhuumisen jälkeen aika ottaa ekaa kertaa vähän pidempi hengähdysbreikki.

KIITOS kaikesta siitä rakkausenergiasta mitä ootte keikoille tuonu. Kiitos mun rakkaalle bändille kaikist niistä tuhansista kilsoista mitä ollaan tien pääl yhes reissattu. Kiitos mun tekniikan crewille siitä, et kaikki piuhat ja systeemit on ollu vaihtuvista olosuhteista huolimatta keikalla aina kohillaan niin et se mitä lavalla duunataan näyttää/kuulostaa juicylta. On ollut ihan mieletöntä tehdä duunia niin huikeiden ja lahjakkaiden tyyppien kans.

Lomalla olis tarkotus lähinnä levätä, elää, kirjottaa, nukkua, valvoa, hengittää ja tehdä kaikkea mikä resonoi ja muistuttaa mua siitä kuka pohjimmiltaan oon. Pidän teidät ajan tasalla ku alkaa taas tapahtuu
".

Kiitos kaikille ihanasta vuodesta ja erityisesti elämäni hulluimmasta kesästä.?????? 2013 lähtien pulpetilla on ollu mm. vähän vajaa 400 keikkaa, kolme albumia ja pari aaaevan ihanaa Vain elämää -leiriä. Nyt oliskin kaiken touhuumisen jälkeen aika ottaa ekaa kertaa vähän pidempi hengähdysbreikki. KIITOS kaikesta siitä rakkausenergiasta mitä ootte keikoille tuonu. Kiitos mun rakkaalle bändille kaikist niistä tuhansista kilsoista mitä ollaan tien pääl yhes reissattu. Kiitos mun tekniikan crewille siitä, et kaikki piuhat ja systeemit on ollu vaihtuvista olosuhteista huolimatta keikalla aina kohillaan niin et se mitä lavalla duunataan näyttää/kuulostaa juicylta. On ollut ihan mieletöntä tehdä duunia niin huikeiden ja lahjakkaiden tyyppien kans. Lomalla olis tarkotus lähinnä levätä, elää, kirjottaa, nukkua, valvoa, hengittää ja tehdä kaikkea mikä resonoi ja muistuttaa mua siitä kuka pohjimmiltaan oon. Pidän teidät ajan tasalla ku alkaa taas tapahtuu. Ps mä rakastan teitä. ????#SANNITOUR2017

Henkilön SANNI (@sannivirallinen) jakama julkaisu
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jenkkiformaatti pist... Leskimies Matt Damon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


768


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova