Tuorein sisältö

Jannika B paljasti kehonsa ongelmakohdat, 'ainoa tie kauniiseen kehoon'

22.08.2017 klo 11.49 | Luettu: 2338 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Artisti ja Apulannan Tonin elämänkumppani Jannika B puhui taannoin masennuksestaan.

Nyt Jannika paljastaa somessa kehonsa ongelmakohdat. Instagram-viestin palaute on pelkästään positiivista;

"Nuorempana -ja välillä edelleenkin- huomaan häpeäväni ja piilottelevani "tynnyrireisiäni" ja "dumbokorviani". Tästä syystä annoin eilisissä kuvauksissa juuri näiden kahden (tai itseasiassa neljän) asian näkyä. Kaikilla meillä on epävarmuuksia kehojemme kanssa. Kaikilla. Harvemmin nämä epävarmuudet kuitenkaan näkyvät ulospäin. Vielä harvemmin niiden poistamiseksi voi tehdä mitään näkyviä kikkoja. Minä uskon, että ainoa tie kauniseen kehoon on korvien välinen jumppa ja negatiivisten ajatusten leikkaaminen".

Jannika mainostaa viestillään 23.8. Helsingin Esplanadin puistossa järjestettävää "Suomen ensimmäinen kehopositiivisuuden juhlaa", Body Pridea.

Eilen oli ihanat kesäpäiväkuvaukset. ???????? Nuorempana -ja välillä edelleenkin- huomaan häpeäväni ja piilottelevani "tynnyrireisiäni" ja "dumbokorviani". Tästä syystä annoin eilisissä kuvauksissa juuri näiden kahden (tai itseasiassa neljän) asian näkyä. ???? Kaikilla meillä on epävarmuuksia kehojemme kanssa. Kaikilla. Harvemmin nämä epävarmuudet kuitenkaan näkyvät ulospäin. Vielä harvemmin niiden poistamiseksi voi tehdä mitään näkyviä kikkoja. Minä uskon, että ainoa tie kauniseen kehoon on korvien välinen jumppa ja negatiivisten ajatusten leikkaaminen. Huomenna 23.8.2017 järjestetään kaikenlaisten kehojen riemukulkue ja puistojuhla Helsingin Esplanadin puistossa klo 16.30 alkaen. Suomen ensimmäinen kehopositiivisuuden juhla, Body Pride on Vaakakapinan #lupanäkyä -teeman huipentuma. Kaikki ovat tervetulleita mukaan juuri sellaisena, kuin haluaa tulla nähdyksi! ?? #lupanäkyä @yleisradio @vaakakapina

Henkilön Jannika B ???? (@jannikabofficial) jakama julkaisu





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tänään on bileet, ka... Tee kerrankin päätös... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ukko65

22.08.2017 klo 14.38 4 tykkää tästä

Aina jaksaa hämmästyttää kuinka heikko itsetunto teillä naisilla onkaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova