Tuorein sisältö

Hellboy-näyttelijä lähti rotukohun vuoksi

29.08.2017 klo 16.00 | Luettu: 3568 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ed Skreinin oli määrä näytellä majuri Ben Daimiota seuraavassa Hellboy-elokuvassa. Sarjakuvien Daimio on kirottu, kertaalleen kuollut ihmisjaguaari - ja japaninamerikkalainen. Skrein on britti, joten oli välittömästi selvää, että monet tulevat tuhahtamaan.

Paheksuntaa tosiaan esiintyi ja nyt Skrein on jättänyt roolin. Hän kertoo, ettei hän roolin hyväksyessään tiennyt, että hahmo on alunperin japaninamerikkalainen. Hän tahtoo vähemmistöjen olevan asiallisesti edustettuja ja hän toivoo, että hänen päätöksensä on yksi askel kohti päivää, jona se on itsestäänselvyys.

Hellboyn uusi näyttelijä David Harbour on kiittänyt faneja palautteesta ja Skreiniä oikeasta päätöksestä. Tuottajat ovat kommentoineet, että Skrein tuli heidän puheilleen varmana päätöksestään, jota he täysin tukevat. Tilalle etsitään sarjakuvien henkeen paremmin sopiva näyttelijä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivän pila: prostit... Game of Thrones k7 k... >

Keskustelut (2 viestiä)

AshSpermchup

29.08.2017 klo 16.12 11 tykkää tästä

Sitten kuin rooli, jossa kuuluisi olla valkoinen heteromies korvataan, niin siinä ei kukaan tuhahtele. Vittu näitä kaksoistandardeja.
lainaa
vpdrhbfip

29.08.2017 klo 18.41 1 tykkää tästä

AshSpermchup kirjoitti:
Sitten kuin rooli, jossa kuuluisi olla valkoinen heteromies korvataan, niin siinä ei kukaan tuhahtele. Vittu näitä kaksoistandardeja.


Mutta kun valkoiset heteromiehet olivat 10 000 vuoden ajan yliedustettuna kaikessa, nyt täytyy ottaa se takaisin.

Onneksi on muutama fiksu kuten Morgan Freeman jotka sanovat paskat Mustien kuukaudelle
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova