Tuorein sisältö

Leonardo DiCapriosta tahdotaan Jokeri

01.09.2017 klo 19.25 | Luettu: 2845 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Itsenäistä Jokeri-elokuvaa saadaan odottaa tovi, mutta Warner Bros. tahtoo sen olevan jotakin merkittävää. Hollywood Reporter kertoo tuoreimmat sisäpiirijuorut.

Tuottajana toimivan Martin Scorsesen sopimusta hiotaan yhä. Kuten on kerrottu, elokuva tavoittelee Scorsesen rikoselokuvien tyyliä. Yksi Warnerin taka-ajatuksista on se, että Scorsese saattaa olla keino houkutella päärooliin Leonardo DiCaprio, joka on tähdittänyt lukuisia Scorsesen ohjauksia. DiCaprio on vältellyt tällaisia elokuvia, mutta niin on Scorsesekin. DiCaprio ei ole saanut tarjousta vielä.

Sisäpiirin mukaan Suicide Squadissa Jokeria näytellyt Jared Leto yllättyi uutisesta, eikä hyvällä tavalla. Leton on määrä jatkaa Jokerin näyttelemistä DC:n elokuvauniversumissa (DC Extended Universe), johon Scorsesen Jokeri-leffa ei kuulu. Leto ei pidä ajatuksesta, että Jokerista on kaksi versiota yhtäaikaa.

Mitään ei kannata uskoa ennen lehdistötiedotetta. Hollywood Reporter toistaa sen huhun, että myös Batmanin seuraava oma elokuva saattaa olla itsenäinen, vaikka sen ohjaaja Matt Reeves kielsi huhun lähes selkeästi. Reeves sanoi itse, ettei leffan tarvitse kuulua DC Extended Universeen, mutta myöhemmin hän twiittasi, että "tietenkin" leffa kuuluu DC Universeen.

Warner on tietoinen siitä, että yleisö saattaa hämmentyä. Erillinen brändinimi tulee erottamaan itsenäiset elokuvat tällä hetkellä jatkuvasta leffasarjasta, jonka seuraava osa on Justice League.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Christian Bale manip... Minne hävisi Britann... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova