Tuorein sisältö

Linkin Parkin kyttääjä sai kovan tuomion

01.07.2007 klo 12.04 | Luettu: 1575 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Linkin Park-yhtyeen laulaja Chester Benningtonia ja hänen vaimoaan kiusannut yli-innokas fani on myöntänyt tekonsa. 28-vuotiasta laboratoriotyöntekijä Devon Townsendia odottaa viiden vuoden häkkituomio ja tukevat vahingonkorvaukset.

Townsend oli käyttänyt työpaikkansa tietokoneita (Sandia National Laboratories) Linkin Park-tähden s-postin ja puhelinliikenteen hakkerointiin. Townsend myönsi oikeudessa onnistuneensa saamaan käsiinsä parin keskinäistä viestinpitoa, Linkin Parkin levy-yhtiön kanssa käymää keskustelua ja bisnekseen liittyviä yksityiskohtia. Townsend onnistui seuraamaan pariskunnan viestintää ja mm. lataamaan itselleen lähetettyjä kännykkäpuhelinkuvia.

Ainakin kerran Townsend oli seurannut matkoille lähtenyttä Benningtonia ja puhelintietoja seuraamalla yrittänyt jäljittää miestä tavatakseen tämän sattumalta.

Kyttääjä oli myös hakkeroinut Benningtonin vaimon s-postin ja ainakin kerran soittanut tälle uhkaavan puhelun.

Kotietsinnässä Townsendin hallusta löytyi suuri määrä Linkin Park-materiaalia. Joukossa fanikuvia Townsendista Chester Benningtonin kanssa mutta myös hakkeroimalla saatuja kuvia ja viestikopioita.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Harry Potter on 50 m... Helteinen Tuska lähe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova