Tuorein sisältö

Sanni alkavasta Vain elämää -kaudesta, 'helpompi olla ku ei yritä näytellä mitään ideaalia'

06.09.2017 klo 15.09 | Luettu: 1470 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Parhaillaan ansaittua lomaa viettävä Sanni on mukana perjantaina alkavalla Vain elämää -erikoiskaudella.

Sanni on kertonut omia tunnelmiaan Instagramissa. Yllättäen jännitystä ei ole suuremmin ilmassa. Sanni päätti jo ennen kuvauksia olla mahdollisimman tarkoin oma itsensä, ilman rooleja. "Huomattavasti helpompi olla ku ei yritä näytellä mitään ideaalia".

"Täl viikol alkaa Vain elämää. Mä jotenki kelasin että tulisin olee ihan tuhannen päreinä jännityksestä näihin aikoihin mut täl hetkel on yllättävän rauhallinen ja luottavainen olo. Ehkä siks et päätin kuvauksiin lähtiessä etten meinaa olla siellä mitään muuta ku mä. Nauraa jos naurattaa, itkee jos itkettää, kiroilla jos kiroilututtaa etc. Jos jossain ni siinä koen onnistuneeni. Huomattavasti helpompi olla ku ei yritä näytellä mitään ideaalia. Suosittelen lämpimästi kokeilee. Häpeästä kumpuava itsensä demppaaminen vie nimittäin ihan perkeleesti ekstravoimia. Mut mä jätän nyt lässytyksen sikseen koska kaiken härdän näkee kohta telkusta".

Täl viikol alkaa Vain elämää! ???? Mä jotenki kelasin että tulisin olee ihan tuhannen päreinä jännityksestä näihin aikoihin mut täl hetkel on yllättävän rauhallinen ja luottavainen olo. Ehkä siks et päätin kuvauksiin lähtiessä etten meinaa olla siellä mitään muuta ku mä. Nauraa jos naurattaa, itkee jos itkettää, kiroilla jos kiroilututtaa etc. Jos jossain ni siinä koen onnistuneeni. Huomattavasti helpompi olla ku ei yritä näytellä mitään ideaalia. Suosittelen lämpimästi kokeilee. Häpeästä kumpuava itsensä demppaaminen vie nimittäin ihan perkeleesti ekstravoimia. Mut mä jätän nyt lässytyksen sikseen koska kaiken härdän näkee kohta telkusta. Kuka venaa jo????? #vainelämää

Henkilön SANNI (@sannivirallinen) jakama julkaisu



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Star Wars 9 menetti ... Uusi U2-biisi löytyy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova