Tuorein sisältö

Kotimaisten kitarasankareiden levy kiinnostaa ympäri maailmaa

23.04.2008 klo 09.46 | Luettu: 2975 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viime vuoden marraskuussa Suomessa julkaistu Guitar Heroes on tyylipuhdas instrumentaalilevy, jolla soittavat maamme kansainvälisesti tunnetut heavy-kitaristit ja keppimiehet. Nyt kiekko julkaistaan jopa 12 maassa ympäri palloa.

Albumi on herättänyt kiinnostusta ulkomailla ja Sony Music Japan julkaiseekin oman painoksensa levystä huomenna 23. huhtikuuta. Myös Venäjä julkaisee levystä omille markkinoilleen räätälöidyn version. Näiden lisäksi Guitar Heroes julkaistaan kevään aikana myös Ruotsissa, Tanskassa, Puolassa, Unkarissa, Slovakiassa, Tsekin tasavallassa, Hong Kongissa, Malesiassa, Taiwanissa ja Uudesta Seelannissa.

Metallin ja kitarasankaruuden nimeen vannovalla levyllä soittavat Timo Tolkki (Ex-Stratovarius), Alexi Laiho ja Roope Latvala (Children of Bodom), Emppu Vuorinen (Nightwish), Esa Holopainen (Amorphis), Sakari Hietala (Tarot), Tuomio (ex-Impaled Nazarene), Euge Valovirta (Godsplague, Suburban Tribe), Mikko Salovaara (Kiuas), Nino Laurenne (Thunderstone) ja Mr. Crab (Bleak).

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Children Of Bodomin ... Rässimetallia läpi y... >

Keskustelut (2 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

23.04.2008 klo 12.04

"Myös Venäjä julkaisee levystä omille markkinoilleen räätälöidyn version." Tarkoittaako tämä kenties piraattilevyä?

Ihan mukava, että tuo julkasu tapahtuu, sillä suomalainen kitarointi on liian aliarvostettua maailmalla vaikka täältäkin löytyy osaavaa porukkaa.
lainaa
Vicente_Vasks

23.04.2008 klo 21.33

Asia ei nyt koske ihan tätä uutista; vituttaa kun V2-sivustossa avautuu nykyisin aina joku vitun tyhmä Snickers-mainos - osaanpahan tulevaisuudessa boikotoida tuotetta valmistavaa yhtiötä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova