Tuorein sisältö

Arman Alizad ja Viimeinen ristiretki 3 - kauas on jälleen pitkä matka

02.10.2017 klo 22.04 | Luettu: 2483 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Arman Alizad kertoo somessa matkustaneensa Japaniin kuvaamaan Viimeinen ristiretki -dokumenttisarjan kolmatta tuotantokautta.

Valmista ohjelmaa on luvassa syksyllä 2018 (Nelosella).

"Tästä on itseasiassa tasan kolme vuotta, kun menimme Viimeinen Ristiretki II:n ekalle kuvausreissulle Mongolian kotkametsästäjien luo.
Näin se aika vaan kuluu ja tänään lennän Japaniin jossa alkaa Viimeinen Ristiretki III:n ekan kuvaukset. Kyllä, sarja saa jatkoa ja se esitetään 2018 syksyllä Nelosella. Sarjassa keskitymme elämän tarkoitukseen ja asioihin, joille planeetan ihmiset elämänsä omistaa.

Matka alkaa Japanista, jossa tutkimme ikivanhoja käsityö- ja kunniaperinteitä niin soturien maailmasta taiteeseen ja ruokaan sekä etsimme täydellisyyttä oman alojensa lähes ainoiden jäljellä olevien suurmestareiden kanssa
"

Tästä on itseasiassa tasan kolme vuotta, kun menimme Viimeinen Ristiretketki II:n ekalle kuvausreissulle Mongolian kotkametsästäjien luo. Näin se aika vaan kuluu ja tänään lennän Japaniin jossa alkaa Viimeinen Ristiretki III:n ekan kuvaukset. Kyllä, sarja saa jatkoa ja se esitetään 2018 syksyllä Nelosella. Sarjassa keskitymme elämän tarkoitukseen ja asioihin, joille planeetan ihmiset elämänsä omistaa. Matka alkaa Japanista, jossa tutkimme ikivanhoja käsityö- ja kunniaperinteitä niin soturien maailmasta taiteeseen ja ruokaan sekä etsimme täydellisyyttä oman alojensa lähes ainoiden jäljellä olevien suurmestareiden kanssa. Tästä tää alkaa! Pitäkää peukkuja, ja huolta ittestänne sil aikaa kun mä oon poissa! ?????????? Arman #viimeinenristiretki

Henkilön Arman Alizad (@armanalizad) jakama julkaisuV2.fi | J.A. Kaunisto
< Ylistetyn Blade Runn... Michael Monroe mukan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova