Tuorein sisältö

Pete Dohertyn pitäisi saada huumeet suoraan kotiin?

25.04.2008 klo 10.24 | Luettu: 1567 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Charlatans-yhtyeen nokkamies Tim Burgess on todennut huumerokkari Pete Dohertylle (ex-Libetines, Babyshambles) olevan parasta huumeiden kotiintoimitus, jos tähti aikoo jatkaa aineiden käyttöä. Uncut Magazinen haastattelussa Burgess puhui laajemmin huumeiden vaikutuksesta muusiikoihin ja musiikkiin.

Burgess on hyvää kaveria Libertines-yhtyeen entisen jäsenen Carl Baratin kanssa, joten mies tuntee Dohertyn huumeiden käytön taustoja.

- Mielestäni näiden tyyppien ei pitäisi lähteä yöelämään vetämään lärvejä, heidän olisi parempi hoitaa homma kotioloissa. Miksi Doherty ei hanki huumeiden kotiinkuljetusta...Pete on sentään rokkitähti. Niin me ainain teimme.

Burgess arvelee huumeiden auttaneen Dohertya tiettyyn pisteeseen asti mutta nykyään miehen biisintekokyvyt ovat nopeasti valuneet alamäkeä.

- Huumehöyryissä on tehty paljon hyvää musiikkia. Peten tapauksessa heroiini ja crack eivät ilmeisesti ole kovinkaan luovuutta herättelevä yhdistelmä.

Burgess on nykyään kuivilla mutta myöntää käyttäneensä crackia The Charlatansin kolmannen albumin aikoihin. Miehen mukaan huumeet eivät kuitenkaan vaikuttaneet bändin musiikkiin negatiivisella tavalla.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Se on virallista: De... Bodomit yllättyivät ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova