Tuorein sisältö

Provinssin juhlavuosi lähestyy, ennakkoliput nyt Hullujen Päivien hinnalla

10.10.2017 klo 15.41 | Luettu: 1539 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Järjestyksessään jo 40. kertaa juhlittava Provinssi levittäytyy Seinäjoen Törnävänsaarelle jälleen juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Kolmipäiväistä festivaalia juhlitaan torstaista lauantaihin 28.-30. kesäkuuta 2018.

Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen on innoissaan tulevasta festarikesästä: "Juhlavuosi on meille valtava inspiraationlähde kaikkien aikojen hienoimman Provinssin toteuttamiseksi. Festivaalin neljä vuosikymmentä näkyvät taatusti monin tavoin festivaalin sisällöissä ja viestinnässä, mutta katseemme on silti ennen kaikkea tulevassa. Tänäkin vuonna tulemme avaamaan uusia ovia ja tavoitteemme on omalta osaltamme viedä kotimaista festarikulttuuria eteenpäin monimuotoisena, tasokkaana ja nykyaikaisena elämysten runsaudensarvena. En epäile hetkeäkään, etteikö 40. Provinssi tulisi vastaamaan sille asetettuihin korkeisiin odotuksiin."

Nyt on mahdollisuus hankkia ennakkoon juhlavuoden Provinssin liput tukevalla halpuutuksella; Stockmannin Hullujen Päivien aikana (11.10-15.10) 3 päivän liput hintaan 100 euroa sekä 3 päivän VIP –liput 175 euroa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivän pila: Game of... Björkin uusin video ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova